Adelina Pestriţu şi-a arătat verighetele pentru nunta de azi. Cum arată bijuteriile pentru marele eveniment. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 17:05
Adelina Pestriţu şi-a arătat verighetele pentru nunta de azi. Cum arată bijuteriile pentru marele eveniment. FOTO
Adelina Pestrițu se căsătorește astăzi. Sursa foto: Instagram

Zi mare în showbiz-ul românesc! Adelina Pestrițu ține atenția presei mondene cu nunta ei. Vedeta a prezentat verighetele pe care și le vor pune ea și partenerul ei, de azi și soțul ei din punct de vedere religios, Virgil Steblea. Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat o fotografie pe Instagram cu verighetele care îi vor lega pe cei doi pentru totdeauna.

Adelina Pestrițu a postat imagini cu verighetele pe Instagram

Verighetele au fost achiziționate de pe site-ul topluxury.ro, cel căruia i-a dat tag în postarea de pe Instagram. Nu se știe cât au costat bijuteriile, însă se știe, de pildă, cât a dat Adelina Pestrițu pe rochia de mireasă. Cele două rochii, cea de la biserică și cea de la petrecere, însumează peste 40.000 de euro.

Și soțul ei, Virgil, se laudă cu un costum care va atrage cu siguranță privirile tuturor. Despre hainele pe care Virgil le va purta se știe doar că sunt unicat și că vor fi accesorizate cu mult bun gust. Adelina ajunge la altar pentru a doua oară. Vedeta a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu, cel datorită căruia a ajuns să fie cunoscută în lumea mondenă de la noi.

Acestea sunt verighetele celor doi soți. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Adelina își păstrează numele de familie

După ce a făcut cununia civilă, pe 3 iulie, Adelina spunea că nu își va schimba numele. Ar fi trebuit să o cheme Adelina Steblea, însă vedeta își va păstra numele care a făcut-o celebră.

„Vă anunț cu drag ca numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu. ? (…) Acum că suntem într-adevăr soţ şi soţie, nu ne rămâne decat să aşteptăm emotionaţi evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o multime de surprize pentru invitaţii noştri”, a spus imediat după cununia civilă pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×