Adelina Pestrițu se pregătește pentru o nouă sarcină. Vedeta vrea să petreacă luna de miere în Maldive

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/10/2019, 13:46
Adelina Pestrițu se pregătește pentru o nouă sarcină. Vedeta vrea să petreacă luna de miere în Maldive
Adelina Pestrițu vrea să devină mamă pentru a doua oară cât mai curând. Vedeta vrea un băiețel. Sursa foto; Instagram.com

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au unit destinele în vară, dar încă nu au fost în luna de miere. Vedeta a mărturisit că ar vrea să meargă alături de alesul inimii ei în Maldive, dar până acum nu a avut timp. Adelina ar vrea să se întoarcă din luna de miere însărcinată.

Adelian Pestrițu nu a plecat în luna de miere, dar a ales destinația în care vrea să ajungă

Adelina Pestrițu și-a găsit fericirea în brațele lui Virgil Șteblea cu care are o relație de doi ani și cu care s-a căsătorit în luna iunie. Cuplul are și o mândrețe de fetiță pe nume Zenaida care a ajuns la vârsta de un an. Vedeta a  mărturisit într-un interviu că a fost foarte ocupată în ultima perioadă și nu a avut timp să planifice luna de miere. Adelina Pestrițu speră să plece cât mai curând în Maldive și spune că și-ar dori să se întoarcă trei, adică vedeta vrea să rămână însărcinată.

 „N-am plecat, n-am ajuns să ne facem luna de miere. Sperăm să fie în curând în Maldive. Dar, având în vedere că peste o săptămână suntem din nou naşi, nu prea putem să ne facem planuri, pentru că trebuie să trecem peste această perioadă agitată, avem foarte multe evenimente, trebuie să aflu dacă plec la L.A., dacă nu plec, ce se întâmplă…”, a declarat Adelina Pestrițu, scrie Unica.

Vedeta mai vrea un copil, un băiețel
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au o fetiță adorabilă pe nume Zenaida. Sursa foto: Instagram.com

Adelina Pestrițu vrea să rămână însărcinată cât mai curând

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a spus că își dorește foarte mult încă un copil, dar se pare că barza se lasă așteptată. Adelina Pestrițu a mărturisit că este „în proces de facere” și ar vrea să aducă pe lume un băiețel. „Barza încă nu mi-a dat nicio veste, este foarte secretoasă barza asta. Eu tot insist s-o trag de limbă, dar văd că nu-mi dă nicio veste. Suntem în proces de facere”, a completat vedeta.

„E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia. Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”, a spus Adelina Pestrițu pentru Click. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×