Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România, dar se teme pentru fiica ei. ”Vrem să-i ștergem contul”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 15:23
Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România, dar se teme pentru fiica ei. ”Vrem să-i ștergem contul”
Adelina Pestrițu vrea să-i șteargă contul de Instagram fiicei sale. Sursa foto: protv.ro

Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019, potrivit E! People Choice Awards! Frumoasa brunetă s-a ales cu premiul respectiv în urma voturilor oamenilor de pretutindeni, înregistrate în perioada 4 septembrie – 18 octombrie.

Adelina Pestrițu vrea să-i șteargă contul de Instagram fiicei sale

Adelina Pestrițu va păși pe covorul roșu din Los Angeles, de la gala internaționala E! People’s Choice Awards, din 10 noiembrie. Bruneta face și bani frumoși de pe urma postărilor pe care le face în mediul online. Se pare însă că nu își dorește ca fiica sa să-i calce pe urme. Cel puțin nu acum, deoarece Zenaida Maria este prea mică. De aceea, Adelina Pestrițu crede că a exagerat atunci când i-a făcut cont de Instagram și se gândește să îl șteargă.

“Pozele cu Zeni au cele mai multe like-uri. Pe noi ne-a cam luat valul, i-am făcut și ei cont, însă mai nou am decis să fim mai atenți cu pozele fetiței. E periculos pentru un copil atât de mic să fie expus atât de mult. Mă gandesc chiar să-l ștergem”, a mai declarat Adelina pentru Click.ro.

Adelina Pestrițu, “Best Romanian Influencer”

Adelina Pestrițu spune că nu este ușor să fii influencer și să faci poze non stop. Și mai greu este atunci când îți expui viața pe rețelele de socializare. ”Am un singur telefon, stă să explodeze de câte poze am în el. Mulți cred că e ușor să faci poze non stop, pe mine mă ajută mult Virgil. El mi le editează, îmi face poze, se ocupă de tot”, a explicat vedeta despre ce presupune să fii influencer.

După ce a fost votată drept “Best Romanian Influencer”, Adelina va participa la gala internațională E! People’s Choice Awards, din 10 noiembrie, care va avea loc în America, la Santa Monica, Los Angeles. Va împărți covorul roșu cu vedete precum Kim Kardashian, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X etc. ”Voi merge cu Virgil, el e mâna mea dreaptă”, a mai declarat influencerul anului, Adelina Pestrițu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×