Adelina Pestrițu, anunț-bombă de Crăciun: „Ne-au vizitat cuscrii!” FOTO

Victor Anghel   
în Stiri mondene
28/12/2018, 12:26
Adelina Pestrițu, anunț-bombă de Crăciun: „Ne-au vizitat cuscrii!” FOTO GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu, anunț-bombă de Crăciun: "Ne-au vizitat cuscrii!" FOTO

Adelina Pestrițu a ales deja cine va fi soțul fiicei sale, care nu a împlinit nici cinci luni de când a venit pe lume și a dezvăluit micul secret chiar de Crăciun. Odată cu anunțul-bombă, frumoasa vedetă a publicat și o imagine cu viitorul partener al prințesei sale. Prietenii virtuali s-au bucurat când au văzut cine este acesta și au înțeles repede gluma vedetei. Deși… timpul va stabili dacă cel ales de Adelina Pestrițu va deveni sau nu soțul fiicei sale.

Zenaida Maria, fetița Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, a fost botezată în toamna acestui an, iar petrecerea a fost una de cinci stele. Atât micuța creștină, cât și mama ei au schimbat mai multe ținute și au fost în centrul atenției atât ziua, cât și noaptea.

Adelina Pestrițu, anunț-bombă de Crăciun: „Ne-au vizitat cuscrii!” FOTO

Adelina Pestrițu a fost vizitată de Crăciun de una dintre mămicile din showbizul românesc: Roxana Ciuhulescu. Și, așa cum era de așteptat, fosta prezentatoare TV nu a venit singură, ci cu fiul pe care i l-a dăruit soțului ei chiar de ziua lui. Cele două vedete au schimbat impresii despre cel mai important rol pe care îl au, s-au sfătuit, iar prichindeii s-au jucat și și-au vorbit pe limba lor. Profitând de situație, Adelina Pestrițu a imortalizat unul dintre momentele întâlnirii și a urcat fotografia pe o rețea de socializare. „Ne-au vizitat cuscrii de Crăciun” este mesajul scris de vedetă în dreptul imaginii postată pe Instagram.

Și Roxana Ciuhulescu a vorbit despre o posibilă încuscrire. Fosta moderatoare a emisiunii „ProMotor” a publicat și ea o poză în timp ce fiul său ținea o mână pe fiica Adelinei Pestrițu și a concluzionat: „Am fost la pețit”. Mihaela Moise, o altă mămică din lumea mondenă, a intrat în jocul lor și a lăsat un comentariu la una dintre imaginile postate de cele două foste prezentatoare TV: „Adelina, vine și micuța Katia în gașcă! Sper să nu se certe pe băiețelui Roxanei”.

Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima dată în vara acestui an. Fiica ei și a logodnicului său, Virgil Șteblea, a venit pe lume pe 3 august.

Adelina Pestrițu și fetița ei au primit vizita Roxanei Ciuhulescu, care a venit cu fiul său, Cezar Ioan

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit pentru a doua oară anul acesta

Roxana Ciuhulescu a devenit soția lui Silviu Bulugioiu în primăvara acestui an. Cei doi au mers în fața unui ofițer de la Starea Civilă pe 17 martie, unde au spus cel mai hotărât “Da!” din viața lor. Soțul vedetei a fost preşedintele Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism. În prezent, el ocupă funcţia de preşedinte al Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Fosta prezentatoare de la „ProMotor” a mai fost căsătorită. Ea a divorțat de Mihai Ivănescu anul trecut. Pe 15 iunie 2017, Roxana Ciuhulescu a anunţat despărţirea de bărbatul pe care l-a făcut tată de fetiţă. Mesajul a fost făcut public pe blogul său personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×