Adelin Petrișor, în ”război” cu Dan Negru. S-au luat de la conflictul din Iran: „Publicul consumator se uită la Revelioanele tale”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 12:48
Adelin Petrișor, în ”război” cu Dan Negru. S-au luat de la conflictul din Iran: „Publicul consumator se uită la Revelioanele tale”
Adelin Petrișor și Dan Negru, despre corespondenții de război de altădată. Sursa foto: Facebook

Conflict între Adelin Petrișor și Dan Negru, pe Facebook. Cei doi și-au împărțit replici dure după ce prezentatorul de la Antena 1 s-a întrebat unde sunt reporterii de război de odinioară, lansând o săgeată către reporterul de la TVR.

Adelin Petrișor îl face ipocrit și cinic pe Dan Negru

„Un domn de pe Facebook îmi atrage atenția că amicul Dan Negru se întreabă din nou retoric unde sunt corespondenții români de război, cum de nu-s în Orientul Mijlociu”, își începe postarea Adelin Petrișor pe Facebook.

„Am impresia că ori sunt în “Ziua Cârtiței”, ori Dan vrea doar puțină dispută și deci și niște trafic…Dan, îți mai spun încă o dată, din nefericire, în acest moment, publicul consumator de tv se uită la Revelioanele tale și nu la știrile externe”, a mai scris reporterul de la TVR ca răspuns la postarea realizatorului de la Antenă.

Dan Negru: „Unde sunt corespondenții de război?”

„În aceste condiții, niciun șef nu e nebun să “arunce” zeci de mii de euro pe deplasările noastre, așa cum se întâmpla prin anii 2000. Deci postarea ta de iubitor de “hard news” indignat mi se pare deopotrivă ipocrită și cinică”, a mai scris corespondentul de război.

„Sunt zeci de jurnalişti de front freelanceri care transmit în direct din Orientul Mijlociu zilele astea. Toate marile televizuni au angajaţi corespondenţi de război aflaţi în zonă. Așa sunt știrile la ei: cu informaţii de acolo transmise in direct de corespondenţii de război”, a fost postarea care l-a indignat pe Adelin Petrișor.

„Noi avem ăle mai multe televiziuni dar facem play-back jurnalistic. La noi corespondenţii de război au fost detaşaţi la Caracal, la butoiul lui Dincă. Aflu’ că până şi MAPN organizează cursuri pentru corespondenţii de război. Iaca, războiul e la ușă, în Orient zboară rachete şi cad avioane. Unde-s corespondenţii de război?”, scrisese recent Dan Negru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×