Actrița Whoopi Goldberg, la un pas de moarte. A făcut septicemie. Care e starea ei de sănătate acum!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/03/2019, 12:30
Actrița Whoopi Goldberg, la un pas de moarte. A făcut septicemie. Care e starea ei de sănătate acum!
Whoopi Goldberg a fost la un pas de moarte

O mare actriță de la Hollywood a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Este vorba despre Whoopi Goldberg, cea care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu rolul său din „Sister Act”. Recent, aceasta a relatat un moment de cumpănă din viața sa.

Clipe de groază pentru Whoopi Goldberg. A văzut moartea cu ochii

În cadrul emisiunii „The View” , difuzate vineri de postul de televiziune ABC, Whoopi Goldberg a mărturisit că s-a aflat la un pas de moarte, din cauza unei pneumonii cu care s-a luptat vreme de mai bine de o lună.

Laureată a unui premiu Oscar în 1990, pentru rolul din  filmul „Ghost”, Whoopi Goldberg a explicat că a contractat o infecție respiratorie puternică la ambii plămâni, în urma căreia a ajuns în șoc septic. Acesta se traduce printr-o reacție în lanț a organismului, care deseori pune viața în pericol.

Cum se simte actrița ăn momentul de față
Cum se simte actrița ăn momentul de față

Actrița s-a luptat cu o pneumonie severă

Da, am fost foarte aproape de a părăsi acest Pământ. Vestea bună e că nu s-a întâmplat asta.” este mărturia sinceră și tulburătoare a actriței care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume, cu stilul inegalabil în care interpreta fiecare rol.

Whoopi Goldberg a ținut să le mulțumească tutror admiratorilor pentru urările și gândurile bune pe care i le-au adresat. „Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări și toate lucrurile frumoase pe care mi le-ați transmis. Chiar și oameni care nu sunt mari fani ai mei, mi-au transmis gândurile lor bune” , este mesajul carismaticei actrițe de la Hollywood.

Sunt bine,sunt aici. M-am ridicat şi mă pot deplasa. Nu atât de rapid pe cât mi-aş dori, dar sunt bine, nu am murit(…)” , a răspuns Whoopy Goldberg, când a fost chestionată în legătură cu starea sa de sănătate din acest moment. Dintre  filmele în care a jucat Whoopi Goldberg, amintim:  „The Color Pur­ple”, regizat de Steven Spielberg, „Ghost”, „Burglar”, „Fatal Beauty”, „Jumpin’ Jack Flash”, „Clara’s Heart” și „Sister Act”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×