Actrița Laurel Griggs a murit. Vedeta de pe Broadway avea doar 13 ani

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 11:37
Actrița Laurel Griggs a murit. Vedeta de pe Broadway avea doar 13 ani
Actrița Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani. Sursa foto: metro.co.uk

Doliu la Hollywood, după ce Laurel Griggs, care a debutat pe Broadway la vârsta de șase ani, a murit la vârsta de doar 13 ani, anunță tvynovelas.com. Tânăra era considerată un adevărat copil minune al genului musical

Actrița Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani

Fata şi-a făcut debutul pe Broadway în 2013, interpretând rolul lui Polly din spectacolul „Pisica pe acoperişul fierbinte” de Tennessee Williams. Tânăra actriță a intrepretat şi rolul Ivanka din spectacolul „Once The Musical” timp de 17 luni. Familia lui Laurel Griggs a anunțat duminică că tânăra actriță a murit în urma unui atac de astm.

Părinții fetei au chemat ambulanța, iar Laurel Griggs a fost transportată la spitalul Mount Sinai, unde medicii au încercat să o resusciteze, însă fără succes, relatează tvynovelas.com.

Laurel Griggs a avut numeroase participări la emisiunea Saturday Night Live

Laurel Griggs a jucat și în filmul „Cafe Society”, regizat de celebrul Woody Allen în anul 2016. Adolescenta a jucat alături de Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell și Blake Lively. De asemenea, Laurel Griggs a avut numeroase participări în cadrul celebrului show de televiziune Saturday Night Live. Deşi a avut o carieră întinsă pe parcursul a câţiva ani, fata a reuşit să adune peste o mie de apariţii pe Broadway.

Totodată, ea a împrumutat  vocea unui personaj din serialul de animație „Bubble Guppies”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×