Actrița Helen Hunt a făcut accident de mașină. Nu a suferit răni majore

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 12:46
Actrița Helen Hunt a făcut accident de mașină. Nu a suferit răni majore
Helen Hunt a făcut accident de mașină. Sursa foto: thedailybeast.com

Una din cele mai mari actrițe, Helen Hunt, laureată cu Premiul Oscar, a făcut un grav accident de mașină. Conform informațiilor publicate de presa americană, vedeta nu a suferit răni majore, dar s-a aflat sub strictă supraveghere medicală la un spital din Beverly Hills.

Helen Hunt a făcut accident, dar e în afara oricărui pericol

Helen Hunt, 56 de ani, a ajuns prima oară la un spital din Los Angeles, după care a fost transportată la o clinică din Beverly Hills întrucât starea de sănătate a actriței i-a preocupat pe doctori după ce au fost efectuate primele investigații medicale., Femeia s-a plâns de dureri mari. Helen conducea un SUV negru în momentul producerii accidentului. Mașina la volanul căreia se afla a fost lovită într-o intersecție de un alt automobil.

Artista s-a plâns de dureri mari după ce a fost luată cu targa de medicii de pe Ambulanță. A trecut prin două spitale, iar concluzia a fost că nu a suferit răni majore. Șocul a fost, în acest caz, mai mare decât orice altă rană.

helen hunt
Din fericire, actrița nu a suferit răni majore. Sursa foto: Fox News

Hunt: Un Oscar, 4 premii Emmy și 3 Globuri de Aur

Helen Hunt este una din cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Lumea o știe în special din serialul Mad About You. În anul 1997, americanca a intrat în posesia unui Premiu Oscar pentru rolul pe care l-a jucat în pelicula „Mai bine nu se poate”. Dincolo de acest Oscar, Hunt a mai primit patru premii Emmy și trei Globuri de Aur. Pe lângă actorie, Hunt s-a apucat și de regie, iar primul ei succes a fost producția „Regăsirea” din anul 2007. Actrița a regizat și câteva episoade din serialul „House of lies”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×