Actrița Ema Vețean a murit după un accident pe DN 1. Organele ei vor fi donate pentru a salva 5 oameni

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 16:14
Actrița Ema Vețean a murit după un accident pe DN 1. Organele ei vor fi donate pentru a salva 5 oameni
Actrița Ema Vețean a murit. Sursa foto: turnulsfatului.ro/ româniatv.net/ freepik.es. Colaj: Fanatik

Actrița Ema Vețean a murit la vârsta de 38 de ani, după ce medicii s-au luptat pentru viața ei mai multe zile. Tânăra artistă din Hunedoara, care a făcut accident pe 22 octombrie pe Drumul Național 1, a murit în cele din urmă pe patul de spital.

Ema Vețean a murit la vârsta de 38 de ani

Familia actriței a luat azi o decizie importantă după ce au aflat de la medicii că s-a făcut tot ce s-a putut: organele actriței vor fi donate pentru salvarea a 5 persoane. Vețean era internată la Spitalul Județean Clinic de Urgență din Sibiu, acolo unde azi a avut loc operația de prelevare de organe de la pacienta care se afla în moarte cerebrală.

Moartea Emei este regretată de Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu, unde avea stagiatura. Directorul general al instituției culturale, Constantin Chiriac, regretă trecerea în neființă a femeii și, în numele teatrului, a transmis un mesaj de condoleanțe.

Mesajul directorului teatrului din Sibiu

„Cu profundă tristețe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Vețean, actriță a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin. A făcut creații memorabile în Prințesa Turandot, în Viața cu un idiot, în Maestrul și Margareta, în Moroi și în alte roluri din teatru și film! Actriță specială, de o fragilitate și sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-și fi dat întreaga măsură a talentului! Dumnezeu să o ierte și să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea!”, este mesajul directorului teatrului sibian, notează româniatv.net.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×