Actorul Toni Grecu, mesaj viral despre cum putem lua lumina de Paște în carantină – Video

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/04/2020, 17:05
Actorul Toni Grecu, mesaj viral despre cum putem lua lumina de Paște în carantină – Video
Actorul Toni Grecu, mesaj viral despre cum putem lua lumina de Paște în carantină - Video

Chiar dacă pandemia de coronavirus produce noi victime pe zi ce trece și suntem nevoiți să petrecem Sărbătorile Pascale departe de cei dragi tocmai acum, când avem cea mai mare nevoie să-i simțim aproape și să știm că sunt în siguranță, asta nu înseamnă că nu putem face haz de necaz. În fond, umorul neaoș românesc poate fi mai sănătos decât orice tratament născocit de marii cercetători ai lumii.

În plină pandemie de coronavirus, vă administrăm o porție zdravănă de râs, alături de Toni Grecu

Și nu o spunem noi, ci însuși Toni Grecu, comediant care cu siguranță nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales pentru fanii grupului Divertis, căruia i-a pus bazele încă din 1981, alături de foștii săi colegi Doru Antonesi și Florin Constantin.

Ei bine, izolat la rândul său la domiciliu, îndrăgitul umorist a deslușit misterul din spatele „mecanismului” prin care puteți lua Lumină în această perioadă și bineînțeles că vi-l împărtășește, printr-un mesaj savuros, publicat pe rețelele de socializare.

Bună ziua! Grupul de Sănătate Mintală de pe lângă Guvernul României emite Ordonanța Civilă nr.1 ce cuprinde 10 modalități de a lua Lumina de Paște în perioada de carantină”, este textul care însoțește mesajul savuros postat pe pagina de Facebook Comedy Mall.

Toni Grecu vă învață cum să luați Lumina de Paște, chiar dacă sunteți în carantină

Dacă sunteți în carantină și nu știți cum să procedați pentru a lua lumina de Paște, ca un bun creștin, Grupul de Sănătate Mintală de pe lângă Guvernul României este la datorie, gata să vă sară în ajutor. Grație Ordonanței Civile nr. 1, aveți la dispoziție nu mai puțin de 10 metode ingenioase prin care să vă bucurați de un Paște ca la carte, chiar și în aceste vremuri tulburi.

Lumina de Paște va fi livrată prin Glovo și Uber cu bicicleta. Cetățenii vor găsi lumânările aprinse în fața ușii. Nu ieșiți afară și nu dați bani la livratori pentru a nu îi infecta! Prescurile vor fi distribuite de FanCourier.

Șoferii vor lăsa prescurile în cutiile poștale. Cine nu are cutie poștală este rugat să lase geamul deschis pentru ca șoferii să le trimită în casă cu praștia. Nu stați în dreptul geamului pentru a preveni eventualele accidente!”, sunt doar câteva dintre prevederile actului normativ propus de Toni Grecu.

În cazul în care nu vă numărați printre fanii Luminii tradiționale, nicio problemă, pentru că umoristul vine cu o idee ingenioasă, astfel încât să aveți parte de un Paște fericit.

Veți primi Întuneric, cu condiția să respectați cu sfințenie distanțarea socială. Iar dacă metodele prezentate mai sus nu vor avea efectul scontat, Toni Grecu promite să se revanșeze provocându-vă hohote zdravene de râs.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×