Actorul Kevin Spacey este acuzat de hărțuire sexuală. Cum se apară

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/12/2018, 13:52
Actorul Kevin Spacey este acuzat de hărțuire sexuală. Cum se apară
Un procuror din Massachusetts l-a pus sub acuzare pe actorul Kevin Spacey de hărțuire sexuală

Un procuror din Massachusetts l-a pus sub acuzare pe actorul Kevin Spacey de hărțuire sexuală. Totul se întâmplă la mai bine de un an după ce o prezentatoarea de știri din Boston l-a acuzat că i-a agresat fiul într-un bar, incident care s-ar fi întâmplat în 2016.

Fostul actor din serialul House of Cards a postat primul său mesaj pe o platformă de socializare din octombrie 2017 până acum. Așadar, într-un clip de 3 minute, cu titlul ”Lasă-mă să fiu Frank”, acesta fiind personajul pe care Spacey l-a interpretat în serial, actorul face referire la concedierea sa din producția Netflix, care s-a produs după ce scandalul sexual a ieșit la lumină.

Actorul american Kevin Spacey este acuzat de hărțuire sexuală

”Nu v-ați grăbi să judecați fără să aveți dovezi, nu?”, a spus actorul în clipul video. De altfel, femeia care l-a acuzat pe Spacey că i-a agresat sexual fiul a afirmat, la vremea respectivă, că actorul i-a cumpărat alcool tânărului, în vârstă de 18 ani, iar apoi i-ar fi băgat mâna în pantaloni. (Vârsta minimă legală la care se poate consuma alcool în SUA este de 21 de ani).

Actorul Kevin Spacey este acuzat de hărțuire sexuală. Cum se apară
Imagine cu actorul american, din serialul House of Cards

”Știu ce vrei și, bineînțeles, că au încercat să ne separe, însă ce avem noi este foarte puternic. Adică, până la urmă, noi am împărțit totul, tu și cu mine. Ți-am spus cele mai adânci și mai negre secrete ale mele. Ți-am arătat exact de ce sunt capabili oamenii. Te-am șocat cu sinceritatea mea, însă cel mai tare te-am provocat și te-am făcut să gândești.

Let Me Be Frank

Gepostet von Kevin Spacey am Montag, 24. Dezember 2018

Iar tu ai avut încredere în mine, chiar dacă știai că nu ar trebui să faci asta. Așa că noi doi nu am terminat încă, indiferent ce spun alții. Și, în afară de asta, știu foarte bine ce vrei – mă vrei înapoi. (…) Acum, că mă gândesc la asta, tu, de fapt, nici măcar nu m-ai văzut murind, nu-i așa? Deci concluziile pot fi amăgitoare. Ți-a fost dor de mine?”, a spus Spacey, în clipul video.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×