Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel, ucis alături de părinții săi, de tatăl iubitei sale. Cum s-a produs crima

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
11/06/2019, 09:36
Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel, ucis alături de părinții săi, de tatăl iubitei sale. Cum s-a produs crima GALERIE FOTO
Actor brazilian ucis de tatal iubitei sale!

Tragedie în Brazilia, unde un actor de doar 22 de ani și părinții săi au fost uciși de tatăl iubitei sale! Triplul asasinat a îngrozit opinia publică și a îndoliat lumea filmului. Fanii tânărului sunt pur și simplu șocați, iar cei mai mulți dintre fanii săi sunt copii.

Actorul brazilian a fost împușcat mortal, alături de părinții săi

Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel în vârstă de 22 de ani şi părinţii lui au fost asasinaţi duminică la Sao Paulo de tatăl iubitei sale, care a fugit după ce a tras cu arma, au confirmat luni surse oficiale citate de EFE. Rafael Henrique Miguel şi părinţii lui s-au deplasat duminică la domiciliul iubitei sale, din sudul oraşului Sao Paulo, pentru a discuta despre relaţia sa cu tânăra de 18 ani, potrivit Secretariatului Securităţii Publice (SSP).

Actorul şi părinţii săi, Joao Alcidio Miguel, de 52 de ani, şi Miriam Miguel, de 50 de ani, au fost primiţi de tânăra fată şi de mama acesteia la locuinţa familiei din cartierul Pedrera, scrie Agerpres. În jurul orei locale 14:00 (17:00 GMT), tatăl tinerei, comerciantul Paulo Curpertino Matias, în vârstă de 48 de ani, a venit acasă înarmat şi a tras asupra lui Rafael Henrique Miguel şi părinţilor săi care se aflau la poartă.

Actor brazilian ucis
Actor brazilian ucis alaturi de parintii sai

Rafael Henrique Miguel s-a lansat într-un film pentru copii

Cele trei victime au murit pe loc, iar autorul triplului asasinat a fugit de la locul faptei şi este dat în căutare de autorităţi, care au lansat o anchetă privind motivele crimei. Actorul a interpretat, printre alte roluri, personajul Pacoca din celebrul serial pentru copii „Chiquititas”, care a avut un mare succes în Brazilia şi în Argentina şi a lansat mai multe versiuni în ultimele decenii.

Potrivit datelor divulgate săptămâna trecută de aşa numitul Atlas al Violenţei, Brazilia a atins un racord istoric 65.602 de asasinate în 2017, reprezentând o medie de 31,6 de morţi violente la 100.000 de locuitori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×