Acestea sunt cele mai sexy femei care au participat la Ninja Warrior! Le vor întrece româncele?

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
16/09/2018, 11:57
Acestea sunt cele mai sexy femei care au participat la Ninja Warrior! Le vor întrece româncele? GALERIE FOTO
Cele mai sexy femei care au participat vreodata la show-ul Ninja Warrior

Femeile sexy au făcut istorie la Ninja Warrior! Ninja Warrior este un show despre forță, concentrare și lupta cu propriile limite. Bărbații au înnebunit însă când au văzut ce pot face aceste frumuseți cu mușchii lor!

Chiar dacă nicio reprezentantă a sexului frumos nu a reușit să ajungă în faza finală, drumul parcurs de ele în spectacol a fost urmărit cu sufletul la gură de toți bărbații, dar și toate fanele show-ului din lumea întreagă.

Citește și Ninja Warrior debutează la Pro TV. Primii 3 concurenti au fost dezvăluiți 

Citește și Când începe X Factor? Show-ul de la Antena 1 a ajuns la sezonul 8

Acestea sunt cele mai sexy apariții feminine la Ninja Warrior!

Rachel Mulvaney (SUA)

Se menține în formă la sală și pe plaja din Santa Monica, unde execută exerciții pentru toate categoriile de mușchii. În plus de asta, frumoasa Rachel predă yoga în San Diego și a făcut o pasiune din adoptarea unui stil de viață activ și sănătos.

S-a înscris la Ninja Warrior sezonul 5 (anul 2013), însă a clacat chiar la primul obstacol, însă a revenit un an mai târziu cu mai multă încredere în ea și mult mai pregătită fizic.

Iris Mittenaere (Franța)

Iris este extrem de frumoasă și are și o diplomă care să certifice acest lucru. Iris Mittenaere a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, în 2016, în cadrul Miss Universe. În anul în care a fost încoronată cea mai frumoasă femeie din lume, Iris s-a înscris la Ninja Warior Franța, mai degrabă pentru a se menține în lumina reflectoarelor. Frumoasa franțuzoaică s-a făcut însă de râs. A căzut în apă după primul pas făcut în show. În 2018, producătorii Ninja Warrior Franța i-au propus să preia postul de prezentator.

Mercy Heidl (Germania)

Tânăra din Wiesbaden, Germania, este indiancă după mamă și a concurat la Ninja Warrior Germania în 2017 împreună cu cei doi frați ai săi. Jescher, Manasse și Mercy au format echipa „Indian Fire”, cu care a ajuns până în finala spectacolului televizat. Pasionată de parkour, yoga, calisthenics și fitness, Mercy a înființat împreună cu frații ei Legendary Workout, o sală de antrenament pentru tinerii din Germania care vor să trăiască sănătos, departe de droguri și alte adicții.

Jennifer Tavernier (SUA)

Instructor personal de fitness din Minnesota, Jennifer a debutat la American Ninja Warrior în 2016. A fost prima mamă care a reușit să escaladeze celebrul Perete Deformat (Warped Wall) și să iasă învingătoare la Ninja Warrior cu echipa ei. Frumoasa femeie a adoptat stilul de viață Ninja Warrior și se antrenează aproape zilnic pentru a se menține în formă. Într-un interviu acordat ANW Nation, Jennifer a mărturisit că Ninja Warrior a ajutat-o să-și schimbe complet drumul în viață.

Anne-Marie Kot (Germania)

Este o specialistă a dansului la bară, pe care l-a transformat în artă de-a lungul anilor. A obținut premii la aproape toate competițiile de profil la care a participat, iar de cele mai multe ori s-a clasat pe prima poziție. În afară de dansul la bară face acrobații la înălțime, joacă în piese de teatru, dansează, face coregrafii de dans și concurează la Ninja Warrior Germania.

S-a înscris în show în anul 2017 și a trecut de faza I a show-ului datorită încrederii totale în puterile ei. Cu toate acestea, puțini au fost cei care i-au dat o șansă, iar principalul său dezavantaj a fost înălțimea. Anne-Marie Kot a îngroșat numărul de femei frumoase la Ninja Warrior, deși măsoară doar 1,58 m înălțime, dar arată fenomenal!

Brittany Reid (SUA)

Are sânge de războinic, deoarece s-a născut într-o familie de militari, dar este încă o femeie sexy care a participat la Ninja Warrior. A beneficiat de o educație cazonă și, de-a lungul vieții, a fost nevoită să schimbe nu mai puțin de 12 școli. Și iubitul ei este maior în Forțele Aeriene Americane. Broker de asigurări și fotomodel, Brittany a fost învinsă de obstacolul Pipe Fitter în 2016, dar s-a întors în 2017 în preliminariile din Kansas City, însă nu s-a descurcat mai bine decât prima dată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×