Această tânără n-a fost lăsată să urce în avion pentru că era îmbrăcată prea sumar. ”Pune-ți niște haine pe tine!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/03/2019, 20:18
Această tânără n-a fost lăsată să urce în avion pentru că era îmbrăcată prea sumar. ”Pune-ți niște haine pe tine!”
Ce a pățit această tânără când era pe punctul de a urca în avion

Scandal pentru o cunoscută companie aeriană. O tânără susține că n-a ffost lăsată să urce în avion, pe motiv că era îmbrăcată prea sumar. Aceasta acuză compania britanică Thomas Cook, după ce personalul de zbor i-au cerut să-și schimbe hainele, considerând că ținuta sa este nepotrivită.

Un caz neobișnuit. Această tânără acuză că nu a fost lăsată în avion, iar motivul este surprinzător

Emily O’Connor este o tânără de 21 de ani, aflată în centrul unui scandal neobișnuit. Nu a fost lăsată să urce în avion, pe motiv că ținuta sa, pantaloni provocatori de culoare portocalie și un bralette de culoare neagră, era considerată indecentă de către personalul de zbor.

Tânăra urma să urce la bordul unui avion ce mergea de la Bharm spre Tenerife, iar acum descrie această experiență ca fiind cea mai neplăcută din viața sa.  Emily a reușit să treacă fără probleme de măsurile de securitate obișnuite și de verificarea pașaportului, însă problemele au apărut chiar în momentul în care era pe punctul să urce în avion.

Ținuta acestei fete a fost considerată nepotrivită pentru a urca în avion
Ținuta acestei fete a fost considerată nepotrivită pentru a urca în avion

Ce a spus tânăra în legătură cu acest incident

Personalul de zbor care întâmpină pasagerii la urcarea în avion a fost deranjat de ținuta provocatoare a fetei. Mai mult decât atât, i-au cerut să se acopere cu o altă haină, în caz contrar urma să nu fie primită la bordul avionului.

Emily a povestit pe o rețea de socializare întreaga experiență prin care a trecut. „ Cursa Bham – Tenerife. Cei de la Thomas Cook m-au amenințat că mă dau jos din avion, dacă nu mă îmbrac mai bine. „Pune niște haine pe tine!”  , a fost mesajul personalului de zbor, pe motiv că ținuta mea este deranjantă pentru ceilalți pasageri” . 

În cele din urmă, tânăra a primit o haină din partea vărului său și a ajuns cu bine la destinație, însă nu are de gând să treacă prea ușor peste această situație, considerând că a fost victima unei nedreptăți.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×