Accident teribil în Tunisia. Un autocar s-a prăbușit într-o râpă și sunt zeci de victime

Accident teribil în Tunisia. Un autocar s-a prăbușit într-o râpă și sunt zeci de victime
Autocar prăbușit într-o râpă, în Tunisia. Sursa foto: aljazeera.com

Accident rutier de coșmar în Tunisia, acolo unde cel puțin 24 de oameni au murit, iar alți 18 au fost răniți după ce autocarul în care se aflau s-a prăbușit într-o râpă, în nord-estul țării, informează arabnews.com. Numărul morților ar putea însă să crească.

Autocar prăbușit într-o râpă, în Tunisia

Autocarul cu 43 de oameni la bord plecase din capitala Tunis, cu destinația Draham, un oraș de munte foarte căutat de turiștii care vor să respire un aer curat și să vadă peisajele oferite de munți. Șoferul însă a ratat o curbă și a intrat și într-un parapet de metal, pe care l-a rup.

Autocarul care aparținea unei companii private de turism a părăsit carosabilul și a căzut într-o râpă din apropierea unui râu, în regiunea Ain Snoussi.

Autoritățile se tem că numărul victimelor ar putea să crească

Răniţii au fost transferaţi spre spitale din Amdoum și Beja, dar autoritățile cred că numărul morților va crește, pentru că mulți răniți sunt în stare critică. Toți turiștii sunt de origine tunisiană, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, informează arabnews.com.

„Autocarul plecase din capitala Tunis spre Ain Draham, un oraș de munte care a devenit o destinație populară de toamnă pentru tunisienii din apropierea graniței algeriene”, a declarat ministrul tunisian al Turismului, Rene Trabelsi.

Preşedintele tunisian Kais Saied şi premierul Youssef Chahed au vizitat imediat locul accidentului. În urma tragediei, Federația Tunisiană de Fotbal a decis păstrarea unui minut de reculegere înaintea tuturor meciurilor disputate duminică, relatează aljazeera.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×