Accident teribil în Cluj: Doi morţi şi un rănit grav. A fost solicitat un elicopter SMURD

Accident teribil în Cluj: Doi morţi şi un rănit grav. A fost solicitat un elicopter SMURD
Accident teribil în Cluj soldat cu doi morți și un rănit. Sursa foto; stiridecluj.ro

Accident teribil în Cluj soldat cu doi morți și un rănit grav! Printre cele două persoane decedate se află și o femeie care era însărcintă! Accidentul a avut loc pe raza localității clujene Cornești.

Accident teribil în Cluj soldat cu doi morți și un rănit

Din primele informații, un bărbat de 47 de ani, din Aiud județul Alba, a condus un ansamblu cap tractor+semiremorca și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Se pare că șoferul ar fi pătruns pe sensul opus pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers, potrivit știridecluj.ro.

Conform ISU Cluj, au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD.

Femeia decedată în accident era însărcintă

Pompierii au găsit la locul accidentului un bărbat în vârstă de 41 de ani încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator.

Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și cel al femeii, care se pare că era însărcinată, nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi de către medicii prezenți la locul accidentului.

Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de circa 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din mun. Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×