Accident rutier teribil în județul Mureș. Sunt șase victime

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/02/2020, 21:32
Accident rutier teribil în județul Mureș. Sunt șase victime
Accident rutier teribil în județul Mureș

Grav accident de circulație în județul Mureș, unde șase persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme. Elicopterul SMURD a ajuns la locul accidentului.

Accident rutier teribil în județul Mureș

Un grav accident de circulație a avut loc în sâmbătă seară, în localitatea Neagra din Mureș, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Din primele informații, se pare că nu există niciun deces și toate cele șase persoane implicate în accident sunt cooperante și conștiente. Printre victime se numără și trei copii.

Salvatorii au intervenit la o victimă rămasă prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului s-au mai deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Interventie Toplita, doua echipaje SMURD, elicopterul SMURD si un echipaj SAJ, informează ISU Mureș.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri

Se pare că cel mai grav a fost rănit unul dntre copii, care a fost transportat de urgență cu elicopterul la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri pentru aproape două ore.

Celelate victime au fost transportate la spital cu echipajele SMURD si SAJ. Poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×