Accident mortal în Sibiu. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte 3 au fost rănite. A fost instalat codul galben de urgență

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 14:24
Accident mortal în Sibiu. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte 3 au fost rănite. A fost instalat codul galben de urgență
Accident mortal în județul Sibiu. Două persoane și-au pierdut viața și alte 3 au fost rănite. Sursa foto: news.ro

Accidentele în lanț pe drumurile din România. În cursul acestei zilei două persoane au murit, iar alte 3 au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în județul Sibiu.

Accident grav în județul Sibiu. 7 persoane au fost implicate în coliziune

Șoferul unui autoturism care se îndrepta spre Sibiu (o femeie) a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului dintre cele două mașini au fost implicate 7 persoane dintre care două au murit, iar alte 3 au fost rănite.

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN 7, în județul Sibiu, joi, a doua zi de Crăciun. Din cauza accidentului traficul a fost blocat ore bune în dreptul localității Lazaret.

Două persoane au murit și alte 3 au fost transportate la spital

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu una dintre victime a murit pe loc, în timp ce a doua a fost resuscitată de medicii de pe ambulanță, dar fără sorți de izbândă.

În plus, cadrele medicale mai spun că trei persoane au fost rănite, dar sunt conștiente. Pentru aceste trei victime a fost declarat cod galben de urgență.

Cauza accidentului din Sibiu: viteza excesivă

Primele cercetări ale polițiștilor arată că vinovată pentru producerea accidentului este șoferița care se îndrepta spre Sibiu. Aceasta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit un parapet și a intrat pe contrasens lovind un alt autoturism.

„Conducătoarea unui autoturism care circula spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, pierde controlul direcţiei de deplasare, loveşte parapetul din stânga, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus”, a transmis IPJ Sibiu.

Din nefericire, șoferul autoturismului lovit a murit pe loc. Una dintre cele 3 victime rănite, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a suferit fractură de bazin şi traumatism membru inferior.

Potrivit ultimelor datelor furnizate de IGPR în zilele de 24 și 25 decembrie au avut loc circa 44 de accidente rutiere în urma cărora 19 persoane și-au pierdut viața, iar alte 33 au fost rănite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×