Daniel Chițoiu va fi internat la Spitalul Floreasca, după ce a fost implicat într-un accident grav pe Dealul Negru. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
26/12/2019, 18:21
Daniel Chițoiu va fi internat la Spitalul Floreasca, după ce a fost implicat într-un accident grav pe Dealul Negru. Video
Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident pe Dealul Negru *foto: g4media.ro

Fostul ministru Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident deosebit de grav în a doua zi de Crăciun. Chițoiu, care conducea un Audi, s-a trezit cu un Logan pe sensul său de mers, în localitatea Zamfirești, în apropiere de temuta zonă Dealul Negru.

Potrivit celor de la G4media.ro, șoferul mașinii Logan care a intrat pe contransens și s-a lovit de mașina lui Chițoiu a murit.


UPDATE, ora 18:00 Daniel Chițoiu va fi dus la Spitalul Floreasca din Capitală unde va fi supus mai multor analize (tomograf, radiografie), după ce a fost implicat în accidentul rutier din Zamfirești, județul Argeș. Surse medicale au declarat pentru Mediafax că acesta ar avea 3 coaste rupte.


Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident grav pe Dealul Negru

Potrivit primelor informații oferite de autorități, accidentul a fost produs de șoferul Loganului, un bărbat în vârstă de 70 de ani, căruia i s-a făcut rău și a intrat pe contransens. Acesta a fost resuscitat de către echipajele medicale sosite la fața locului, dar nu a mai putut fi salvat.

De asemenea, alte două persoane aflate în autoturismul Logan au fost rănite. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost transportată de urgență la spitalul din Râmnicu Vâlcea, a spus pentru Digi 24 purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Adrian Tunaru.

Urmările accidentului au fost surprinse de către ceilalți șoferi și publicate pe youtube:

În acest moment, traficul rutier este foarte îngreună în zonă.

Daniel Chițoiu a fost vicepreședinte al ANAF în perioada 2005-2007 și președinte interimar al ANAF între ianuarie 2007 – aprilie 2007. De asemenea, el a fost ministru al Finanțelor Publice în guvernul Ponta, între decembrie 2012 și februarie 2014.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×