Accident la intrarea în Sibiu, în această seară, soldat cu 4 victime. O ambulanță implicată

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/10/2019, 19:58
Accident la intrarea în Sibiu, în această seară, soldat cu 4 victime. O ambulanță implicată
Accident grav în Sibiu. Sursa foto: oradesibiu.ro

Un grav accident a avut loc la intrarea în municipiul Sibiu în această seară, în care au fost implicate două mașini plus o ambulanță. Patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre autoturisme și transportate de urgență la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Accident pe DN 1, în Sibiu: ambulanță aruncată în șanț

Ambulanța implicată în accident ducea la spital doi pacienți, informează Ora de Sibiu. La fața locului, pe Drumul Național 1, au fost trimise trei autospeciale pentru acordarea primului ajutor și transportarea victimelor la spital. Asistenta medicală care se afla în ambulanță a suferit un traumatism cranio-facial, susțin medicii sibieni.

Unul din pacienții care se afla în respectiva autospecială avea traumatism cranio-cerebral, iar în clipa de față se află la Terapie Intensivă la Spitalul Județean de Urgențe din Sibiu. Impactul a fost atât de puternic încât ambulanța a fost proiectată în șanțul de la marginea șoselei.

accident sibiu
Imagini de la locul accidentului. Pacienții au fost transportați la spital. Printre victime se află și asistenta de pe ambulanță. Sursa foto: oradesibiu.ro

Asistenta din ambulanță a fost grav rănită

„SAJ SIBIU trimite trei ambulante la un accident. Au rezultat patru victime, și anume asistenta medicala cu traumatism cranio facial, pierdere de conștientă, un conducător auto dintr-o mașină implicată cu fractură de membru superior și doi pacienti care urmau să fie transportati la Sibiu de către colega noastra. Unul cu TCC și altul fără probleme (doar cu cele preexistente)”, au transmis cadrele de la Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu pentru oradesibiu.ro.

„Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism a pătruns în drumul județean fără să acorde prioritate ambulanței care circula regulamentar spre DN1, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o într-un alt turism condus regulamentar din sens opus”, au declarat reprezentanții Poliției Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×