Accident înfiorător la Brăila! Un autobuz cu 30 de călători a fost lovit de o platformă auto!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 17:23
Accident înfiorător la Brăila! Un autobuz cu 30 de călători a fost lovit de o platformă auto! GALERIE FOTO
Accidentul a avut loc în județul Brăila. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător a avut loc la Brăila!  Un autobuz în care se aflau 30 de persoane a fost implicat într-un incident pe Drumul European 584. Autobuzul a fost lovit de o platformă auto, iar şoferul acesteia a rămas încarcerat.

Accident înfiorător la Brăila!

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, la faţa locului intervin o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe. Nicio persoană din autobuz nu a fost rănită, dar şoferul autospecialei a rămas încarcerat.

Victima a fost scoasă din maşină şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, au precizat reprezentanţii echipelor de salvatori. Traficul pe Drumul European 584 nu a fost blocat. Un echipaj de Poliţie a dirijat circulaţia care s-a desfăşurat pe un singur fir.

Un autobuz cu 30 de călători a fost lovit de o platformă auto!

„Mai multe persoane ne-au sunat să anunțe un accident petrecut pe Drumul European 584 în județul Brăila. Am trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție.

În urma primelor cercetări s-a constatat că un autobuz a intrat în coliziune cu o platformă auto. Din păcate șoferul acesteia a rămas prins între fiarele contorsionate.

Cei de la descarcerare s-au luptat minute bune și au reușit să îl scoată de acolo. Acesta a fost preluat imediat de echipajele medicale și transportat la cea mai apropiată unitate.

Din fericire, cei 30 de pasageri ai autobuzului nu au suferit răni care să necesite o vizită la spital. De altfel, toți s-au autoevacuat și așteptau sosirea echipajelor de intervenție

Într-adevăr, circulația s-a desfășurat pentru o bună bucată de timp pe un singur fir.

În acest moment, continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate ceea ce s-a petrecut, au transmis reprezentanții IPJ Brăila

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×