Accident înfiorător în Sectorul 3! Șoferul vinovat a fugit după ce a omorât un om

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 15:54
Accident înfiorător în Sectorul 3! Șoferul vinovat a fugit după ce a omorât un om GALERIE FOTO
O persoană a murit în urma accidentului. Sursa foto - facebook

Accident înfiorător în Sectorul 3 al Capitalei. Un pieton a fost lovit mortal în timp ce traversa neregulamentar. Conductătorul unei motociclete a fost rănit și el în accident. Impactul s-a produs pe Bulevardul Camil Ressu, mai exact la intersecția de la Piața Matei Ambrozie. Conform martorilor, un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de către o dubă. Lovitura a fost una atât de puternică încât persoana, din păcate, a decedat.

Accident înfiorător în Sectorul 3!

În urma accidentului a fost rănit și un conducător de motocicletă care se afla la semafor. Șoferul vinovat care a produs accidentul a fugit de la fața locului și este acum căutat de către polițiști. nu este singurul eveniment rutier petrecut în zonă. Pe data de 6 octombrie, un alt accident s-a produs tot aici, din cauza neatenției. În data de 8 septembrie, o femeie și-a pierdut viața în aceeași intersecție de la Piața Matei Ambrozie din Sectorul 3 al Capitalei.

Pe lângă decesul acesteia, alte două persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit în pe Bd. Camil Ressu, la intersecţia cu Strada Fizicienilor. Impactul rutier a fost unul deosebit și circulaţia tramvaielor pe sensul către şos. Mihai Bravu blocată. Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe bd. Camil Ressu dinspre bd. Theodor Pallady către şos. Mihai Bravu, la intersecţia cu str. Fizicienilor, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani.

Accident înfiorător în Sectorul 3! Accident
Accidentul s-a petrecut pe bvd Camil Ressu. Sursa foto – facebook

Șoferul vinovat a fugit după ce a omorât un om

În urma impactului, conducătoarea auto în vârsta de 52 de ani, asupra căreia au fost executate manevre de resuscitare fără rezultat, a murit şi două persoane, rănite uşor la prima vedere, pasageri în primul autovehicul, au fost transportate la Spitalul “Sf. Ioan”. Oamenii legii au cercetat la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, a menţionat Brigada Rutieră.

„Martorii ne-au alertat în legătură cu un accident petrecut pe Bd. Camil Ressu, la intersecţia cu Strada Fizicienilor. Echipajele de intervenție deplasate la locul incidentului rutier au constatat decesul unei persoane în cârstă de 52 de ani”, au transmis ISU București

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×