Accident înfiorător în județul Vrancea! Un mort și trei răniți grav în urma impactului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 15:46
Accident înfiorător în județul Vrancea! Un mort și trei răniți grav în urma impactului GALERIE FOTO
În urma accidentului o persoană și-a pierdut viața. Sursa foto - mediafax.ro

Un accident înfiorător s-a produs în județul Vrancea, acolo unde o persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav în urma ciocnirii a două mașini. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, un şofer ar fi intrat pe contrasens, pe DN 23A.

Accident înfiorător în județul Vrancea!

Totul s-a petrecut în condiţii de ceaţă densă. Mașina acestuia fost lovită de un alt autoturism condus regulamentar de un tânăr de 28 de ani. În urma impactului dintre cele două autoturisme, patru persoane au fost rănite.

Din păcate, două dintre ele au rămas prinse între fiarele contorsionate ale autoturismelor. După extragerea victimelor, salvatorii au efectuat manevre de resuscitare unei femei de 72 de ani, aflată în stop cardiorespirator.

Un mort și trei răniți grav în urma impactului

În ciuda eforturilor depuse, totul s-a dovedit a fi în zadar și în cele din urmă, medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să constate decesul. Ceilalţi trei răniţi au fost transportaţi la UPU Focşani de echipajele SAJ aflate la faţa locului

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cauza producerii accidentului. Oamenii legii au deja o primă variantă a impactului, dar continuă să cerceteze la fața locului fiecare detaliu pentru a fi siguri de cele petrecute.

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent rezultă că un şofer de 72 de ani, în timp ce conducea o maşină pe direcţia Focşani-Bordeasca Veche, ar fi circulat pe contrasens, în condiţii de ceaţă densă.

Într-un moment de neatenție, acesta a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr. Acesta a încercat să evite impactul și a tras cât a putut de volan spre stânga. La finalul anchetei, poliţiştii vor deschide un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală.

„Am fost alertați de mai mulți martori cu privire la un accident petrecut pe raza județului nostru. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție.

Printre ele s-au aflat ambulanțe, dar și unități de tip SMURD, pompieri și un echipaj de descarcerare. Oamenii legii continuă cercetările”, au transmis reprezentanți IPJ Vrancea

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×