Accident înfiorător în Hunedoara! Un mort și doi răniți după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 13:06
Accident înfiorător în Hunedoara! Un mort și doi răniți după ce un autoturism a intrat pe contrasens GALERIE FOTO
O persoană a murit în urma accidentului de la Hunedoara. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător a avut loc în judeţul Hunedoara acolo unde o persoană a murit şi alte două au fost rănite. Tragedia s-a petrecut după ce o maşină şi o dubă care transporta sicrie s-au ciocnit în localitatea Ciopeia. Conform primelor informații, accidentul ar fi avut loc după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens. Mai exact, reprezentanţii ISU Hunedoara au precizat că incidentul rutier s-a produs pe DN66.

Accident înfiorător în Hunedoara!

Din păcate, în urma impactului, trei persoane, două femei şi un bărbat, au suferit răni grave. „La sosire, echipajele specializate în descarcerare şi ajutor medical de la Detaşamentul Petroşani şi Garda Baru au găsit 2 oameni traumatizaţi, dar conştienţi şi o altă victimă, încarcerată în autoturism, aflată însă în stop cardio-respirator.

Personalul medical al SAJ si pompierii salvatori au încercat să resusciteze femeia timp de aproape o oră, însă eforturile lor au rămas fară răspuns”, spun reprezentanţii ISU Hunedoara. Victimele implicate au 50, 52 respectiv 48 de ani. „Mai multe persoane ne-au sunat să anunțe un accident petrecut pe DN66, pe raza localității Ciopeia. Am trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție.

Un mort și doi răniți după ce un autoturism a intrat pe contrasens

Așa cum am mai spus, din păcate, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic, în ciuda eforturilor disperate ale echiajului de descarcerare de a o scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii și ale medicilor de a-i aplica manevrele de resuscitare.

Celelalte două persoane au fost transportate de urgență la cea mai apropiată unitate medicală, dar starea lor este una severă”, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×