Accident înfiorător în Cluj! Tânără spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferul avea 82 de ani. Video cu puternic impact emoțional

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 08:31
Accident înfiorător în Cluj! Tânără spulberată pe trecerea de pietoni. Șoferul avea 82 de ani. Video cu puternic impact emoțional GALERIE FOTO
Tânăra a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Sursa foto - facebook

Un accident înfiorător s-a petrecut în județul Cluj! O fată de numai 17 ani din localitatea Bobâlna a fost rănită grav în urma unui incident rutier. Adolescenta a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un cetățean german.

Accident înfiorător în Cluj!

Conducătorul auto avea 82 de ani. Acesta a oprit mașina la 100 de metri de la locul impactului. Potrivit IPJ Cluj, accidentul a avut loc pe DN1 C, mai exact în satul Sânicoara. Tânăra lovită de maşină voia să traverseze regulamentar strada

„Conducător auto, cetățean german, de 82 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei tinere de 17 ani, din Bobâlna, județul Cluj.

Tânără spulberată pe trecerea de pietoni

Adolescenta se afla în traversare regulementară, (…) a acroșat-o cu partea din față și a oprit la aproximativ 100 m după producerea impactului”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului fata a fost rănită grav, fiind transportată la spital. De remarcat că după recoltarea primelor probe, şoferul nu se afla sub influența alcoolului. Traficul în zona accidentului nu a fost afectat.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. „Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut în județul Cluj, mai exact pe raza localității Sânicoara.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție. Printre ele s-au aflat salvări, dar și ambulanțe de tip SMURD. Aceștia au preluat imediat cazul.

Medicii i-au acordat primul ajutor tinerei lovită de autoturism. Din păcate, starea acesteia era una deosebit de gravă și s-a luat decizia după o ușoară stabilizare să fie transportată la spital.

Aceasta a fost dusă la cea mai apropiată unitate mediclă capabilă să ofere ajutor specializat în asemenea situații. Conducătorul auto care se face vinovat de accident se află acum la discuții cu reprezentanții Poliției”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×