Accident grav pe DN 1. Un bărbat s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers și a murit

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 17:43
Accident grav pe DN 1. Un bărbat s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers și a murit GALERIE FOTO
Un bărbat s-a aruncat dintr-un autocar. Sursa foto: romaniatv.ro

Sinucidere ciudată pe DN1! Un bărbat a murit, joi, după ce s-a aruncat dintr-un autocar aflat în mers, pe DN1, la intrarea în Codlea, județul Brașov. Acesta se pare că se întorcea din Spania, într-un autocar care face curse regulate între Spania – România. Bărbatul se pare că a deschis ușa de ugrență din spate și s-a aruncat, scrie Antena 3.

Un bărbat s-a aruncat dintr-un autocar

Centrul infotrafic informează că accidentul a avut loc pe pe DN 1 (E 68) Braşov – Făgăraş, la intrarea în oraşul Codlea dinspre Vlădeni, judeţul Braşov. Conform sursei citare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, pasager al unui autocar în mişcare, a declanşat ieşirea de urgenţă din spatele vehiculului şi s-a aruncat pe carosabil.

Oamenii care se aflau în autocar au rămas șocați de gestul bărbatului și au strigat la șofer să oprească de urgență, după ce au asistat la gestul sinucigaș.

Un bărbat s-a aruncat dintr-un autocar
Un bărbat s-a aruncat dintr-un autocar. Sursa foto: romaniatv.ro

Un bărbat a mâncat un …termometru

Un caz ciudat de tentativă de sinucidere a avut loc la Bârlad, acolo unde un bărbat a vrut să încheie socotelile cu viața după ce a fost părăsit de iubită. Bărbatul de 34 de ani nu era la prima tentativă de suicid. De data aceasta, bărbatul a vrut să se sinucidă c ajutorul unui termometru ambiental, pe care l-a…mâncat, scrie adevărul.ro

„Pacientul a fost adus cu ambulanţa în dimineaţa zilei de duminică, ora 4, cu diagnosticul: ingestie voluntară mercur. După evaluare a fost trimis la Iaşi pentru investigaţii suplimentare”, a spus Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.

Deşi părea un caz complicat, unde viaţa pacientului era în pericol real, nici sticla, nici mercurul din termometru nu l-au afectat prea mult pe bărbatul care a supraviețuit și de data aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×