Accident grav pe Autostrada Vestului. Un om a murit, alți 3 au fost răniți. Elicopterul SMURD, chemat la locul tragediei

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 13:20
Accident grav pe Autostrada Vestului. Un om a murit, alți 3 au fost răniți. Elicopterul SMURD, chemat la locul tragediei GALERIE FOTO
Un bărbat a murit și alte 3 persoane au fost rănite. Două dintre victime sunt minore. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Un accident soldat cu un mort și trei răniți s-a produs la una dintre ieșirile de pe Autostrada Vestului. Autoturismul în care se aflau cele patru persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod și apoi și s-a răsturnat.

O persoană a murit într-un accident pe Autostrada Vestului. Printre victime sunt și 2 minori

Un bărbat a murit și alte trei persoane au ajuns de urgență la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Automobilul a părăsit partea carosabilă la una dintre ieșirile de pe Autotstrada Vestului, în apropiere de Pișchia.

La locul incidentului petrecut sâmbătă, 14 decembrie, un bărbat și un minor au rămas încarcerați. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat după minute bune de resuscitare. Celelalte trei victime, printre care și doi minori, au fost transportați de urgență la spital.

„Un bărbat şi un copil au rămas încarceraţi. S-au efectuat manevrele de descarcerare şi au fost predate victimele echipajelor medicale sosite la faţa locului, din păcate, bărbatul a fost declarat decedat. 

La locul accidentului a fost chemat și un elicopter SMURD

Celelalte trei persoane, un adult şi doi minori, sunt transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş Elena Megherea, potrivit opiniatimisoarei.ro.

La locul accidentului au ajuns la o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, 17 pompieri şi un elicopter SMURD.

Bărbatul decedat este persoana care se afla la volan. Potrivit Poliției Timiș acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Totodată, bărbatul în vârstă de 61 de ani se afla în autoturism cu o femeie și două fetițe, toți rude.

Copilele de 6, respectiv 9 ani au fost transportate de urgență de spital. Una dintre fetițe este în stare gravă.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, precizează Poliţia Timiş, scrie stirileprotv.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×