Accident cu 2 morți pe DN 7, în zona Mintia, din cauza nerespectării distanței regulamentare dintre mașini

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 08:27
Accident cu 2 morți pe DN 7, în zona Mintia, din cauza nerespectării distanței regulamentare dintre mașini
Două persoane au murit în urma unui accident care a avut loc pe DN 7. Sursa foto: româniatv.net

Un accident cu doi morți a avut loc pe Drumul Național 7 , în zona termocentralei Mintia. Un autoturism utilitar condus de un șofer de 53 de ani din județul Alba a intrat în spatele unui camion, nerespectând distanța dintre mașini.

Accident cu 2 morți pe DN 27, între Deva și Arad

Șoferul  de 53 de ani și pasagerul de 60 din autoutilitara care a intrat în plin în TIR-ul care circula normal au decedat, ambele decese fiind constatate de medicii care au ajuns la fața locului după un apel al șoferului de TIR la 112.

„Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN7, din direcţia Deva-Arad, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autotractorul condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg, care a oprit pentru a efectua un viraj la stânga, în zona termocentralei Mintia, pe care l-a tamponat în partea din spate”, informează IPJ Hunedoara, conform româniatv.net.

Poliția le recomandă șoferilor să conducă prudent

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 53 de ani şi a unui pasager de 60 de ani, aflat în autoutilitară”, mai precizează biroul de comunicare de la Inspectoratul de Poliție Județeană Hunedoara.

În urma apelului făcut de șoferul de TIR la 112, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, specializate în descarcerare și prim ajutor.

„Pompierii salvatori şi echipajul cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă au făcut eforturi pentru salvarea celor doi bărbaţi, însă rănile lor au fost prea grave, fiind declaraţi decedaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

În zona unde s-a produs accidentul traficul a fost restricționat pentru aproximativ o oră, iar polițiștii au dirijat traficul pe rutele ocolitoare.

Accidentul s-a produs aseară în jurul orei 19:00, după cum relatează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Poliția recomandă prudența la volan mai ales în condițiile meteorologice din această perioadă, când pe multe șosele din România sunt poleite.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×