Accident grav la Maratonul Piatra Craiului! O femeie și colegul ei au murit – UPDATE

Accident grav la Maratonul Piatra Craiului! O femeie și colegul ei au murit – UPDATE GALERIE FOTO
O femeie a murit în timpul Maratonului din Piatra Craiului. Sursa foto: realitateadegorj.ro

Accident tragic în timpul Maratonului din Piatra Craiului! O femeie a murit și un bărbat s-a ales cu răni foarte grave, după ce au căzut în gol de la o înîlțime de aproximativ 70 de metri! Salvatorii se află acum la locul accidentului, unde încearcă să ridice victimele.

UPDATE, ora 15.48: A doua persoană rănită a decedat în urma rănilor suferite.  Este vorba despre bărbatul care suferise fracturi la ambele picioare și a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital. El încercase să o salveze pe colega sa.


O femeie a murit în urma unui accident la Maratonul din Piatra Craiului

Accidentul teribil s-a petrecut în timpul maratonului din Piatra Craiului, în zona Zărnești. Două persoane au căzut într-o râpă în timp ce participau la maratonul desfășurat în județul Argeș. O femeie a căzut de la 70 de metri înălțime, împreună cu un alt concurent.

Cei doi au fpst văzuți de ceilalți concurenți care participau la maraton, care au sunat imediat la 112. La fațalocului s-a deplasat imediat Salvamontul, care încearcă acum să-i recupereze pe cei doi maratoniști din grota în care au căzut. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru femeia respectivă.

O femeie a murit în timpul Maratonului din Piatra Craiului
O femeie a murit în timpul Maratonului din Piatra Craiului. Sursa foto: presadeturism.ro

Un alt maratonist s-a ales cu ambele picioare rupte

Maratonistul car a scăpat cu viață s-a ales cu răni foarte grave. În plus, se pare că are ambele picioare rupte, potrivit România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×