Accident grav în Suceava. Un om a murit, alte două persoane au fost rănite

Accident grav în Suceava. Un om a murit, alte două persoane au fost rănite
Accident soldat cu un mort și doi răniți în Suceava. Sursa foto: observatorulprahovean.ro

Un accident grav a avut loc în Suceava, vineri seara, în urma căruia o persoană a murit şi alte două au fost rănite. Victima are în jur de 16 ani! Accidentul grav a avut loc pe un drum din comuna Dumeşti, după cum au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Accident soldat cu un mort și doi răniți în Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, în accident au fost implicate o căruţă şi un microbuz. ”Două ambulanţe aparţinând ISU ‘Podul Înalt’ Vaslui, ambulanţa de Terapie Intensivă Mobilă din Vaslui şi o ambulanţă cu echipaj de prim ajutor din Negreşti s-au deplasat la un accident rutier produs în localitatea Dumeşti.

În accident sunt implicate un microbuz şi un mijloc de transport cu tracţiune animală. În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care una, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 16 ani, se afla în stop-cardio respirator.

Medicii l-au resuscitat fără succes pe tânărul de 16 ani

Echipajul ambulanţei TIM a executat protocolul de resuscitare pentru această victimă, dar, din păcate, medicul a declarat decesul. Celelalte două victime au multiple traumatisme, dar sunt conştiente şi stabile hemodinamic”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Un alt accident auto a șocat opinia publică, după ce o mamă împreună cu cei doi copii ai săi au fost loviți cu mașina de un șofer aflat sub infuența băuturilor alcoolice, pe DN &c, în localitatea Cârţişoara. Femeia în vârstă de 30 de ani și copilul cel mic, în vârstă de doar 7 ani, au murit pe loc, iar celălalt copil, în vârstă de 14 ani a ajuns la spital cu un picior rupt.

Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 37 de ani din Cisnădie, județul Sibiu, a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde i-a lovit pe cei trei, după care a intrat cu maşina într-un gard. Ulterior, șoferul a fugit pe jos de la locul accidentului, însă a fost găsit de către poliţişti. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere şi avea și o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, polițiștii au constatat că l-au mai oprit în trafic în urmă cu doar trei săptămâni!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×