Accident grav în stațiunea Mamaia, soldat cu cinci victime! Două persoane sunt încarcerate

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 16:09
Accident grav în stațiunea Mamaia, soldat cu cinci victime! Două persoane sunt încarcerate
Accident grav în stațiunea Mamaia, soldat cu cinci victime. Sursa foto: realitatea.net

Accident foarte grav în urmă cu scurt timp în stațiunea Mamaia, în urma căruia au fost rănite cinci persoane! Trei autoturisme au fost implicate în accidentul care a avut loc în dreptul hotelului Amiral, anunţă ISU Constanţa.

Accident grav în stațiunea Mamaia, soldat cu cinci victime

„Un autoturism care circula dinspre Constanţa spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu 2 autoturisme. Din primele informaţii, ar fi 6 victime“, anunţă Poliţia Constanţa.

De fapt, cinci persoane au fost rănite în accident. Sunt patru adulţi şi 1 copil de 10-11 ani – precizează Ambulanţa Constanţa. La faţa locului au mers 5 echipaje de prim-ajutor (SAJ şi SMURD) şi un echipaj de descarcerare.

Trei mașini, implicate în accident

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier grav petrecut duminică, 5 ianuarie, ora 13.25, în Mamaia. Coliziunea a avut loc în dreptul Hotelului Amiral, în capătul de nord al staţiunii.

Din primele informaţii transmise de ISU Constanţa, accidentul s-a soldat cu 2 victime care sunt încarcerate, dar conştiente, şi există pericolul unor scurgeri de gaze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×