Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 13:27
Accident grav în județul Bacău. O mamă și copilul ei de doar 5 ani au murit
Accident deosebit de grav în județul Bacău. O tânără mămică și fiul său și-au pierdut viața. Sursa foto: observator.tv

O mamă și copilul său de doar 5 ani și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs sâmbătă dimineața pe Drumul Național 12A, Comănești-Miercurea Ciuc, în zona localității Ciobănuș, județul Bacău, după ce mașina în care se aflau cei doi a fost spulberată de un alt autoturism. Din primele informații, vinovat pentru nefericitul incident este un tânăr de 27 de ani.

Accident deosebit de grav în județul Bacău. O mamă și fiul său au murit pe loc, în timp ce șoferul vinovat se află internat la spital

Potrivit autorităților, șoferul s-a angajat într-o depășire neregulamentară, moment în care a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula regulamentar. În urma impactului puternic, atât tânăra de 27 de ani, cât și băiețelul său au murit pe loc.

În ceea ce-l privește pe autorul accidentului deosebit de grav, acesta a fost rănit grav şi se află internat la spital. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, circulația în zonă a fost blocată.

 

Un alt accident grav a avut loc pe DN 11

Din păcate, acesta nu este singurul accident rutier grav produs sâmbătă pe raza județului Bacău. Două autoturisme și o autoutilitară au intrat în coliziune pe Drumul Național 11, nefericitul eveniment fiind soldat cu rănirea a două persoane.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au decis ca victimele să fie transportate de urgență la spital, iar pentru moment starea lor nu este cunoscută.

Totodată, potrivit Centrului Infotrafic, circulația se desfășoară cu mare dificultate pe DN11 Onești – Brașov, pe raza localității Bogdănești. De asemenea, în acest caz a fost demarată o anchetă care va stabili cu exactitate împrejurările producerii nefericitului eveniment rutier.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×