Accident grav în Bistrița! Cinci răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un pârâu

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 18:50
Accident grav în Bistrița! Cinci răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un pârâu GALERIE FOTO
Mașina a ajuns în albia unui pârâu. Sursa foto - facebook

Accident grav în Bistrița acolo unde nu mai puțin de cinci persoane au fost rănite. Mai exact, incidentul rutier s-a produs pe DN 17D, în localitatea Chiuza. În urma evenimentului, un autoturism a ajuns în albia unui pârâu, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Toate cele cinci persoane se aflau într-un singur autoturism, care a lovit un gard, după care a ajuns în pârâu.

Accident grav în Bistrița!

Maşina era condusă de un bărbat de 31 ani din Năsăud, care ar fi pierdut controlul asupra volanului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. “Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 5 persoane. Două erau ieșite din autoturism, conștiente și cooperante.

Trei persoane se aflau în interiorul autoturismului și au fost scoase de către echipajele de intervenție. Victimele nu erau încarcerate, au rămas în autoturism la recomandarea dispecerului ISU, pentru a nu li se agrava leziunile suferite în urma unei eventuale extrageri forțate”, a transmis ISU BN. Șoferul autoturismului a prezentat episoade de pierdere a cunoștinței.

Accident grav în Bistrița! Accident
Cei cinci răniți au fost transportați la spital. Sursa foto – facebook

Cinci răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-un pârâu

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii din Beclean la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat de 31 de ani, din Liviu Rebreanu, care conducea un autoturism pe direcția Salva – Beclean, a pierdut controlul autoturismului, a lovit un gard, după care s-a oprit în albia unui pârâu. În urma accidentului, conducătorul auto și încă patru persoane, pasagere în autoturism, au fost răniți ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii de la Rutieră continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă”, au mai transmis cei de la IPJ BN

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×