Accident foarte grav în Bihor. Doi oameni au fost spulberați pe trecerea de pietoni. Vinovatul a fugit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 13:29
Accident foarte grav în Bihor. Doi oameni au fost spulberați pe trecerea de pietoni. Vinovatul a fugit
Accident cumplit în județul Bihor. Sursa foto: bucurestifm.ro

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de marți spre miercuri în localitatea Telechiu, județul Bihor, după ce doi oameni au fost, practic, spulberați chiar pe trecerea de pietoni. Potrivit autorităților, responsabil pentru nefericitul eveniment este un tânăr de 24 de ani care conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autotractor cu care tracta o semiremorcă.

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Șoferul a efectuat un viraj fără să se asigure, moment în care a pătruns pe sensul opus de circulație, lovind în plin doi bărbați de 30, respectiv 35 de ani, ambii din localitatea bihoreană Telechiu. În urma impactului puternic, victimele au murit pe loc.

Poliția Bihor a deschis o anchetă în acest caz, mai ales că autorul tragicului eveniment rutier a dispărut de la locul faptei. oamenii legii l-au prins, însă, câteva ore mai târziu, la volanul automobilului său, în zona localității Iernut din județul Mureș. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie audiat în cursul zilei de miercuri. Cel  mai probabil, va fi pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și riscă să-și petreacă următorii ani după gratii.

Două persoane au fost rănite într-un alt accident produs în Bihor

Nu este singurul accident rutier grav petrecut recent pe raza județului Bihor. Duminică seară, două persoane s-au ales cu răni grave, după ce conducătorul unui autoturism s-a angajat în depășirea unui atelaj hipo pe care l-a acroșat, pătrunzând apoi pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un alt automobil, răsturnându-se ulterior.

În urma accidentului două persoane au fost rănite din care una a fost încarcerată. Poliţiştii rutieri din Aleşd sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile agenţilor prezenţi în teren”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×