Accident fatal în Suceava! Șoferul aproape că zbura pe șosea cu o mașină cu volan pe dreapta

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 14:52
Accident fatal în Suceava! Șoferul aproape că zbura pe șosea cu o mașină cu volan pe dreapta
Accident fatal în Suceava. Sursa foto: realitateadesuceava.net

Un bărbat de 35 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident de circulație foarte grav! Bărbatul din localitatea suceveană Vicovu de Jos a mers cu peste 200 de kilometri pe oră, moment în care a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un copac de pe marginea șoselei. Șoferul conducea o mașină cu volan pe dreapta.

Accident fatal în Suceava

Impactul a fost atât de violent încât șoferul și-a pierdut viața pe loc, după cum scrie realitateadesuceava.net. Accidentul a avut loc pe DN 2H, în afara localității Horodnic de Jos, județul Suceava, luni seară.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 35 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers  și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

Șoferul de 35 de ani a murit după ce s-a izbit cu 240 de km pe oră de un pom

În urma impactului foarte puternic Constantin Aga a rămas încarcerat între fiarele mașinii. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Victima a fost extrasă de către pompieri dintre fiarele mașinii, însă medicii veniți la fața locului nu l-au mai putut ajta cu nimic pe tânărul șofer. Aceștia au fost nevoiți să-i declare decesul.

Potrivit martorilor, acul kilometrajului mașinii a rămăs blocat la aproximativ 150 de mile la oră ceea ce înseamnă peste 240 de kilometri la oră.

“În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×