Accident extrem de grav la Arad: două autoturisme s-au ciocnit violent. O persoană, resuscitată de medici

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/11/2019, 14:51
Accident extrem de grav la Arad: două autoturisme s-au ciocnit violent. O persoană, resuscitată de medici GALERIE FOTO
Un accident s-a produs în Arad. Două persoane au fost rănite grav. Sursa foto: banatulazi.ro

 Un accident violent s-a produs în această după-amiază, 13 noiembrie, la ieșirea din orașul Arad. Două persoane au fost rănite grav în urma impactului dintre două autoturisme. Victimele au fost transportate de urgență la spital. 

Două persoane rănite într-un accident grav în Arad

Două autoturisme au fost implicate într-un accident produs la ieșirea din Arad în sensul de mers spre localitatea Șofronea. În urma impactului dintre cele două mașni au fost rănite două persoane care au rămas încarcerate în fiarele contorsionate. Pompierii sosiți la locul accidentului au scos cele două victime din mașinile avariate.

Medicii au acționat contracronometru pentru a salva viața unei persoane care a fost resuscitată fiind găsită în stop cardio-respirator. Victima a fost resuscitată timp de câteva minute și ulterior, a fost transportată de urgență la spital având răni grave. Cea de-a doua victimă este conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind dusă la Unitatea de Primiri Urgențe. Drumul județean este blocat la această oră și se circulă pe un singur sens de mers din cauza accidentului.

Accident grav în județul Giurgiu în urmă cu câteva zile

În urmă cu doar trei zile un accident grav s-a produs în județul Giurgiu după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un TIR. Autocamionul era încărcat cu azotat de sodiu. Accidentul produs în dreptul localității Uzunu s-a soldat cu moartea unui bărbat. Este vorba de șoferul autoturismului. Polițiștii l-au testat pe șoferul TIR-ului, un cetățean turc de 41 ani, cu aparatul etilotest, dar bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

„Un bărbat din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, pe sensul de mers Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Uzunu a pătruns pe sensul opus şi s-a lovit frontal cu un autocamion condus de un cetăţean turc în vârstă de 41 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul şoferului autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt a IPJ Giurgiu Emanuela Sârbu.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×