Accident de microbuz în Cluj. 8 persoane au ajuns de urgență la spital

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/11/2019, 08:41
Accident de microbuz în Cluj. 8 persoane au ajuns de urgență la spital
Accident grav în județul Cluj. 8 persoane au fost rănite. Sursa foto: digi24.ro

Un microbuz în care se aflau 16 persoane a fost implicat într-un accident în această dimineață, 7 noiembrie, pe DN 16, în județul Cluj. În urma faptului că microbuzul s-a răsturnat pe un câmp au fost rănite 8 persoane.

8 persoane rănite într-un accident în județul Cluj

Șoferul unui microbuz nu a adaptat viteza de mers la condițiile drumului și a pierdut controlul volanului. Microbuzul în care se aflau 16 persoane s-a răsturnat pe un câmp după ce șoferul nu a mai putut controla microbuzul într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe drumul ud. În urma accidentului 8 persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj și la Spitalul de Ortopedie. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, la ora 5:40, în dreptul localității Căianu, județul Cluj.

„Este vorba despre o curbă deosebit de periculoasă la stânga și carosabilul umed. Șoferul a pierdut controlului microbuzului, care s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a declarat un polițist clujean, scrie evz.ro.

Șoferul microbuzului nu consumase băuturi alcoolice

Polițiștii clujeni care s-au deplasat la locul accidentului l-au testat cu aparatul etilotest pe șoferul microbuzului, dar acesta nu consumase băuturi alcoolice. Șoferul este un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitatea Bărboși, județul Mureș. Accidentul de pe DN 16 s-a produs din cauza vitezei, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. ISU Cluj a declanșat un plan roșu de acțiune după ce 8 persoane din totalul de 16 au fost rănite în urma accidentului de circulație care s-a petrecut în județul Cluj, pe DN 16.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×