Accident cumplit în Suceava! Cinci tineri au murit striviţi, după ce au intrat într-un tir. Foto

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 09:06
Accident cumplit în Suceava! Cinci tineri au murit striviţi, după ce au intrat într-un tir. Foto GALERIE FOTO
Accident cumplit în Suceava! Cinci tineri au murit striviţi, după ce au intrat într-un tir

Un accident cumplit a avut loc în Moldova! Cinci tineri au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a fost strivită după impactul cu un tir îmatriculat în Turcia.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineaţa la Vadu Moldovei, în judeţul Suceava. Au intervenit la faţa locului Pompierii din Fălticeni, o ambulanţă SMURD precum şi o autospecială de descarcerare. Salvatorii au făsit însă la faţa locului ceva de nedescris.

Accident cumplit în Suceava: Cinci tineri au murit

Cei cinci pasageri ai maşinii erau contorsionaţi în maşina care a fost strivită complet din impactul puternic ce a avut loc cu tirul înmatriculat în Turcia. Oamenii legii i-au găsit fără suflare pe cei cinci pasageri ai maşinii distruse. S-a efectuat operaţiunea de descarcerare pentru a fi scoase trupurile neînsufleţite din autovehiculul contorsionat.

Un reprezentat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a oferit detalii despre tragedia care a avut loc pe drumul E 87 dintre Suceava şi Roman: „Un autoturism a intrat sub un autotren în comuna Vadu Moldovei. La faţa locului au fost găsite cinci victime, încarcerate şi din neferericire, toate sunt decedate.”

Aşa arăta locul impactului de la nenorocirea care a avut loc la Suceava. Toţi cei cinci prieteni au fost găsiţi fără viaţă de autorităţi
Aşa arăta locul impactului de la nenorocirea care a avut loc la Suceava. Toţi cei cinci prieteni au fost găsiţi fără viaţă de autorităţi

„La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

Traficul a fost oprit timp de două ore, în care s-au fcut procedurile de descarcerare şi investigare a locului producerii teribilului accident din Suceava. Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×