Accident cu 6 victime de Bobotează. Evenimentul s-a produs pe DN 1, între Predeal și Brașov

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 10:37
Accident cu 6 victime de Bobotează. Evenimentul s-a produs pe DN 1, între Predeal și Brașov
Accident grav în Brașov, în această dimineață. Sursa foto: newsbv.ro

Un accident grav s-a produs în această dimineață, în ziua de Bobotează, pe Drumul Național 1, între localitățile Predeal și Brașov. În urma acestuia, 6 persoane au fost rănite.

Accident cu 6 victime în dimineața zilei de Bobotează, în județul Brașov

Accidentul a avut loc la kilometri 146+850 de metri în județul Brașov. În evenimentul rutier au fost implicate un TIR și un autoturism.

Mai multe echipaje ale ISU s-au deplasat la fața locului, iar cele 6 victime au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească. Trei dintre răniți sunt minori, conform ISU Brașov.

Precizările Poliției Române despre accidentul de azi

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că circulația a fost una îngreunată în zonă, între orele 07:00 și 08:00.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Predeal – Brașov, la kilometrul 146+850 de metri, județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism. În urma impactului, trei persoane au fost rănite(investigate medical). Traficul se desfășoară pe un fir, alternativ”, transmite Centrul Infotrafic.

„Polițiștii acționează în teren pentru fluidizarea traficului, estimându-se reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, transmiteau azi dimineață polițiștii.

„Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic”, este rugămintea Poliției Române.

Tot mai multe accidente se produc în această perioadă pe șoselele din România din neglijență.

Drumurile sunt destul de alunecoase, iar în unele zone, mai ales în județele de munte cum este Brașovul, șoferii trebuie să fie ceva mai prudenți căci cad precipitații sub formă mixtă, în special ninsori și lapoviță.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×