Accident cu 11 răniți la Botoșani. Una dintre victime este în stare foarte gravă

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 16:45
Accident cu 11 răniți la Botoșani. Una dintre victime este în stare foarte gravă
Un grav accident a avut loc în Botoșani. Sursa foto: digi24.ro

Un accident cu 11 răniți a avut loc astăzi la Botoșani, fiind activat și planul roșu de intervenție. Un microbuz și două mașini au fost implicate în impactul din zona satului Silișcani, comuna Gorbănești.

Accident cu 11 răniți pe DN 29D, în județul Botoșani

De asemenea, în urma accidentului care a avut loc pe DN 29D, o mașină a luat foc. Una dintre victime este în stare de inconștiență, transmit cei de la ISU, potrivit știripesurse.ro.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale, una de descarcerare și două mașini de stingere. Au ajuns și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean Botoșani.

Precizări de la Centrul Infotrafic al Poliției

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe un fir alternativ pe DN 29D Botoșani – Ștefănești, în zona localității Silișcani, județul Botoșani, după ce, anterior, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„În urma impactului, două persoane au suferit leziuni grave, iar alte opt persoane au suferit leziuni ușoare, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, mai transmit cei de la Infotrafic.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15:30 și a fost reluat, conform estimărilor, în 45 de minute de la producerea acestuia.

Un alt accident rutier grav s-a produs azi dimineață în orașul Voluntari din județul Ilfov. Șoferul unei dubițe a murit după ce s-a ciocnit cu un Logan. Despre acel accident, poți afla mai multe informații aici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×