Accident cu 5 victime în județul Argeș! Șoferul se pare că a adormit la volan

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 08:52
Accident cu 5 victime în județul Argeș! Șoferul se pare că a adormit la volan
Accident în Argeș. Sursa foto: Adevarul.ro

Accident soldat cu un mort, o persoană grav rănită și alte trei cu răni minore, după ce un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu mașina într-un autotren care era parcat pe DN7, în județul Argeș. Circulație este întreruptă pe ambele sensuri de mers!

Accident mortal în Argeș, pe DN 7

”Traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 103+300 de metri, în zona localităţii Drăganu – Olteni, judeţul Argeş, după ce conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă la stânga, pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care era oprit în afara părţii carosabile”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, pasagerul din autoturism a decedat, conducătorul auto este rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni uşoare, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O persoană a murit și alte 4 au fost rănite în urma accidentului

ISU Argeș a anunțat că în mașină erau 5 persoane, două în față încarcerate și trei în spate, care au reușit să iasă. Șoferul, rănit grav, a fost preluat de echipajul SMURD, în timp ce celălalt bărbat a murit. Cele trei persoane care au ieșit singure din mașină după accidentul auto sunt o femeie și doi copii de 2 și 3 ani.

Oamenii legii au demarat o anchetă la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier şi recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile pentru fluidizarea circulaţiei în zona în care s-a produs accidentul şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×