A vrut să arate ca păpușa Ken, dar i-a căzut nasul! Cum arată acum Rodrigo Alves după 11 rinoplastii. GALERIE FOTO

Alexa Serdan   
în Imagini de ultima ora
08/10/2019, 16:00
A vrut să arate ca păpușa Ken, dar i-a căzut nasul! Cum arată acum Rodrigo Alves după 11 rinoplastii. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Păpușa Ken nu mai respiră pe nas, dar tot și-l operează. Sursa foto: Instagram.com

Rodrigo Alves, supranumit „Păpușa Ken” a suferit de-a lungul timpului peste 70 de intervenții chirugicale. Dacă la început brazilianul nu era mulțumit de felul cum arăta, se pare că acum are nevoie de aceste operații estetice pentru a corecta acolo unde procedurile chirugicale au dat greș, Cea mai recentă operație a fost în zona feței.

Rodrigo Alves riscă să rămână desfigurat dacă continuă cu operațiile estetice

Operațiile estetice ar trebui să înfrumusețeze o persoană, dar atunci când sunt făcute în exces au rezultat contrar. Acest lucru i s-a întâmplat lui Rodrigo Alves, un brazilian în vârstă de 36 de ani care a suferit până la această oră 72 de operații estetice. Dornic să arate perfect, cel cunoscut ca și „Păpușa Ken” a căzut în extrema cealaltă. VEZI GALERIA FOTO

Bărbatul care locuiește de ani buni în Londra și-a făcut cea de-a 11 operație estetică în zona nasului în luna ianuarie. Rodrigo a ajuns pe mâna medicilor esticieni pentru a repara o intervenție nereușită după ce nu a mai putut să respire, iar nasul lui a colapsat. „Nasul meu se prăbușește și mi-e frică, să fiu sincer. De fiecare dată când mă operez, riscurile sunt și mai mari și mă tem că medicii nu vor mai fi capabili să-mi repare nasul”, a mărturisit Păpușa Ken pentru Daily Mail.

Păpușa Ken are peste 70 de operații estetice
Rodrigo Alves este cel mai operat bărbat din lume. Cea mai recentă operație estetică a fost suferită la nas. Sursa foto: a1.ro

Păpușa Ken are peste 70 de operații estetice, dar nu se oprește aici

Medicii i-au spus lui Rodrigo că s-ar putea să rămână cu o gaură imensă la nivelul feței dacă va continua să se opereze. În ciuda avertismentelor pe care le-a primit Păpușa Ken și-a pus în weekend-ul care tocmai s-a încheiat un balon gastric în stomac pentru a mai pierde câteva kilograme în plus. Se pare că bărbatul a acumulat circa 19 kilograme după ce a început să mânânce fiind stresat că va rămâne cu puțin păr pe cap. Motiv pentru care a suferit o altă operație.

„În ultima vreme, îmi cădea foarte mult păr, ceea ce m-a stresat foarte tare. Drept urmare, am început să mănânc mai mult și m-am îngrășat 19 kilograme”, a explicat el. Rodrigo Alves a mers la începutul acestei veri în Turcia pentru a-și face un implant de păr, al patrulea de fapt. Pentru acest transplant de păr Păpușa Ken a stat 7 ore în sala de operație și a plătit 3.000 de lire sterline. Rodrigo a plătit până la ora actuală peste 900.000 de lire sterline pentru cele 72 de operații estetice.

Rodrigo Alves este cel mai operat bărbat din lume și se pare că nu se oprește aici. Brazilianul care se pare că lucrează ca instructor de zbor are 11 operații la nas, și-a scos patru coaste pentru a avea o talie de viespe, implant fesier, implant de pectoral și multe alte intervenții chirurgicale. Păpușa Ken și-a făcut prima operație pe când avea doar 17 ani și nu exclude ideea ca la vârsta de 50 de ani să-și schimbe sexul, așa cum a procedat și Caitlin Jenner.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×