A trimis mesaje pe telefonul tatălui ei mort timp de 4 ani. După aceea, a primit și un răspuns care a bulversat-o

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/10/2019, 12:26
A trimis mesaje pe telefonul tatălui ei mort timp de 4 ani. După aceea, a primit și un răspuns care a bulversat-o
Chastity Patterson a primit un mesaj de pe numărul de telefon al tatălui ei mort, după patru ani. Sursa foto: Facebook Chastity Patterson

Cazul lui Chastity Patterson a șocat presa din America. Fata a trimis mesaje pe telefonul tatălui ei mort timp de 4 ani, iar după toată aceasta perioadă, când nu avea cine să îi răspundă, a primit un text care a bulversat-o. Tânăra scria mesaje pe telefonul tatălui ei, știind că acesta nu avea cum să răspundă, în semn de omagiu, încercând astfel să își mai aline din durere.

A trimis mesaje pe numărul tatălui ei mort și a venit, după patru ani, și răspunsul

Tânăra de 25 de ani din Newport, Statele Unite ale Americii, i-a scris un mesaj recent tăticului ei care suna în felul următor: „Bună, tată, sunt eu. Mâine va fi din nou o zi grea. Au trecut patru ani de când te-am pierdut și nu trece o zi fără să-ți simt lipsa”, notează pulzo.com.

Tânăra i-a confesat în mesajele pe care i le trimitea destul de dus tatălui ei câte lucruri s-au schimbat în viața sa. Aceasta s-a luptat cu o boală cumplită, pe care a reușit să o învingă, iar apoi a cunoscut marea dragoste a vieții sale, cu care nu ar vrea să se căsătorească, având anumite temeri. Fata nu ar fi crezut că îi va răspunde cineva la mesaj, însă inevitabilul s-a produs.

„Mesajele tale m-au ținut în viață”

„Mă numesc Brad și mi-am pierdut fiica într-un acciudent de trafic în august 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață. Când îmi scrii știu că e un semn de la Dumnezeu”, a fost răspunsul șocant pe care l-a primit Chastity. Această istorioară s-a viralizat în scurt timp pe internet și a devenit una dintre acele experiențe în fața căreia îți dai seama cum le așază Dumnezeu pe toate. Cel mai probabil, numărul tatălui fetei fusese realocat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×