Își umilea soția pentru că era grasă, iar apoi femeia s-a răzbunat pe el într-un mod aplaudat de toate femeile. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/10/2019, 13:42
Își umilea soția pentru că era grasă, iar apoi femeia s-a răzbunat pe el într-un mod aplaudat de toate femeile. FOTO GALERIE FOTO
Pentru că era grasă, a fost umilită de soțul ei, dar a reușit să îi dea o lecție de viață ca nimeni altcineva. Sursa foto: littlethings.com

Perioada de lapte și miere se poate termina foarte repede într-o relație, iar asta o știe și Lisseth, o tânără care credea că a dat peste bărbatul perfect. Nu la mult timp după ce s-a căsătorit cu Jose, femeia a rămas însărcinată și a început să câștige în greutate. Lupta cu kilogramele a continuat și după ce a născut, iar asta a schimbat cu totul relația pe care o avea cu soțul ei.

Își umilea soția pentru că era grasă, iar ea s-a răzbunat într-un mare fel

Acesta începea să își bată joc de ea tot mai des, să o umilească amintindu-i că este grasă, iar Lisseth termina aproape fiecare zi plângând în pernă, unde nu o vedea nimeni. În timpul sarcinii, dar și după aceea, atât Lisseth cât și Jose au dat-o pe un stil de viață complet nesănătos, consumând mâncare în special de la fast-food-uri. La un simplu mic dejun, Lisseth și-a făcut necesarul de calorii cât pentru toată ziua.

Cu timpul, femeia și-a dat seama că și îngrășarea s-a produs pe fond emoțional, acesta fiind refugiul ei principal în absența afecțiunii pe care o voia de la soțul ei. În timp ce mânca, Jose o lovea peste burtă și îi spunea că e grăsană comparând-o uneori cu tot felul de animale. „Jose nu îmi arăta niciun strop de afecțiune, așa că mâncarea a devenit cea mai bună prietenă a mea”, susține Lisseth despre coșmarul pe care l-a trăit, scrie littlethings.com.

grasă
Așa arăta Lisseth înainte să slăbească. Pentru a vedea imaginile cu transformarea ei uluitoare, accesează galeria foto a articolului. Sursa foto: littlethings.com

Jose și-a cerut iertare mult prea târziu

Totul s-a schimbat pentru femeie când a aflat că bărbatul îi pune coarnele cu alta. Atunci s-a ambiționat să îi dea o lecție usturătoare și și-a dat seama că trebuie să se iubească mai mult, așa că a pus la cale un plan pentru a reveni la fizicul ei dinainte de sarcină. Un doctor i-a spus că singura metodă prin care poate scăpa de kilogramele în plus, după încercări eșuate de a slăbi, ar fi o intervenție de reducere a grăsimii, dar ea a refuzat asta. Așa că a început, pe fondul depresiei, să slăbească mâncând tot mai sănătos și tot mai puțin.

A ajuns după multe eforturi să aibă corpul pe care și-l dori, moment în care Jose a reînceput să îi facă tot soiul de complimente, în speranța că relația lor putea fi reînnodată. Lisseth i-a închis la un moment dat ușa în nas, după ce acesta o sorbea din priviri cerând o nouă șansă, iar acum femeia spune că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viața ei. „Îmi pare rău pentru cum m-am purtat cu ea”, a spus Jose după ce a văzut-o pe Lisseth complet schimbată, dar a spus-o mult prea târziu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×