A ținut post negru și a murit! Greșeala fatală comisă de o femeie din Suceava

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 12:08
A ținut post negru și a murit! Greșeala fatală comisă de o femeie din Suceava GALERIE FOTO
Femeia a murit la Spitalul din Suceava. Sursa foto - facebook

A ținut post negru și a murit! Este cazul șocant al unei femei din România. Bătrâna, în vârstă de 64 de ani, a dorit să-și demonstreze credința drept pentru care a vrut neapărat să țină post negru. Adică nu a consumat deloc apă și mâncare.

A ținut post negru și a murit!

A încetat din viața din cauza unei greșeli banale. Femeia locuia singură și nu a mai dat niciun semn câteva zile bune. Speriat, fiul ei a alertat autoritățile pe 21 decembrie

Acesta le-a transmit oamenilor legii că mama lui nu răspundea la telefon și nici la ușă, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată.

Greșeala fatală comisă de o femeie din Suceava

A fost chemat de urgență un echipaj SMURD. Aceștia au ajuns la fața locului şi au intervenit cu o scară intrând în apartamentul femeii pe geamul deschis al balconului de la bucătărie.

Din păcate, temerile fiului s-au adeverit și femeia a fost găsită în baie căzută, conștientă însă fără a putea comunica. A fost transportată de urgenţă la cea mai apropiată unitate medicală.

Ajunsă la UPU Suceava, femeia a fost diagnosticată cu hematom extradural occipital, prezentând halenă etanolică, în urma consumului de țuică.

Mai mult de atât, testele de alcoolemie au demonstrat ulterior faptul că femeia consumase serios băutura spirtoasă.

Bătrâna a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale, iar la data de 2 ianuarie a decedat în Secția de Reanimare a Spitalului Județean Suceava.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×