A rupt tăcerea! Ce spune Brigitte despre divorțul de Florin Pastramă

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 19:05
A rupt tăcerea! Ce spune Brigitte despre divorțul de Florin Pastramă
Ce spune Brigitte despre divorțul de Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram Brigitte Pastramă

Brigitte a rupt tăcerea și a vorbit despre divorțul de Florin Pastramă. Cei doi nu au de gând să se despartă, ba din contră se înțeleg foarte bine și speră să iasă din pandemie trei, pentru că își doresc foarte mult un copil.

Ce spune Brigitte despre divorțul de Florin Pastramă

Încă de la început, mulți nu vedeau o reușită a relației lui Brigitte cu Pastramă, cât despre căsătorie, nici nu se punea problema. Și pentru că de la început au format un cuplu controversat, când a apărut în mediul online informația conform căreia cei doi sunt în pragul divorțului, nu a fost un șoc pentru nimeni.

Numai că, a fost doar un zvon. Brigitte și Florin sunt mai bine ca niciodată.  „Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24.

Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim”, a declarat Brigitte pentru Viva.

Își doresc foarte mult un copil

Fericirea lor este, totuși, umbrită pentru că nu au încă un urmaș. Brigitte a făcut fertilizare in vitro, a rămas însărcinată, dar a pierdut copilul. S-a ales, în schimb, cu multe kilograme în plus pe care se chinuie și acum să le dea jos.

„Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului”, a mai precizat Brigitte.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit civil pe 27 mai 2019, și la două luni distanță, s-au cununat religios, în cadrul unei ceremonii penticostale, organizată în grădina salonului unde a avut loc şi petrecerea de nuntă.

În timpul petrecerii, Brigitte şi-a făcut apariţia îmbrăcată în straie ţigăneşti, o fustă verde, înflorată, cămaşă roşie şi centură cu bănuţi aurii. A fost o surpriză pentru soțul ei, Florin Pastramă, care este de etnie rromă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×