A picat Facebook în România și în alte țări! Ce probleme au întâmpinat utilizatorii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/03/2019, 07:09
A picat Facebook în România și în alte țări! Ce probleme au întâmpinat utilizatorii
Cunoscuta rețea de socializare este în continuare indisponibilă

Facebook are probleme. Cunoscuta rețea de socializare s-a confruntat cu o eroare survenită la nivel mondial. Mai mulți oameni s-au trezit astăzi, după ora 18:00, în imposibilitatea de a scrie sau distribui postări.

Facebook dă eroare. A picat cea mai cunoscută rețea de socializare

Eroarea nu s-a produs doar la nivelul țării noastre. Se pare că este vorba despre o defecțiune tehnică la nivel global. Mai mulți utilizatori din întreaga lume au remarcat faptul că cea mai cunoscută rețea de socializare a picat.

Facebook a picat în mai multe țări, numeroți oameni acuzând funcționalitatea minimă a rețelei de socializare. În aceste momente, utilizatorii nu mai pot posta nimic pe paginile personale, dar nici să distribuie alte postări.

Reprezentanții Facebook confirmă erorile, dar nu oferă mai multe explicații
Reprezentanții Facebook confirmă erorile, dar nu oferă mai multe explicații

Cum explică Facebook eroarea

De asemenea, alte facilități ale rețelei, care se bucură de un real succes în rândul internauților, au devenit și ele indisponibile. Este vorba despre accesul la pagini, grupuri sau diverse jocuri, pe care utilizatori din întreaga lume le accesează masiv.

Deși Facebook a picat în mai multe țări, numeroși utilizatori din Europa, dar și alte continente semnalând deja respectivele erori, nu există încă o reacție concretă din partea celor care se ocupă de această rețea de socializare.

Reprezentanții Facebook au publicat un scurt mesaj în care confirmă problemele, dar nu oferă mai multe detalii în legătură cu momentul în care erorile vor fi remediate. Nu este prima dată când Facebook se confruntă cu o astfel de situație. 

Spre sfârșitul anului 2018, rețeaua de socializare a fost indisponibilă pentru câteva ore, atât în țara noastră, cât și la nivel internațional. Nici atunci, reprezentanții Facebook nu a dorit să ofere prea mult explicații, însă utilizatorii din întreaga lume s-au arătat nemulțumiți de situație. Oamenii s-au văzut în imposibilitatea de a mai accesa conturile personale și, în plus, funcția de mesagerie a fost de asemenea indisponibilă, lucru care se întâmplă și în aceste momente.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×