A născut în duș, fără să aibă habar că era însărcinată! Nu a simțit nici durere și nu a avut nevoie de asistentă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/04/2020, 12:18
A născut în duș, fără să aibă habar că era însărcinată! Nu a simțit nici durere și nu a avut nevoie de asistentă
Această tânără a născut singură, în duș, fără să știe că este însărcinată. Sursa foto: Facebook

Amber Smith, o tânără de 18 ani din Marea Britanie a trecut prin cea mai dificilă și, în egală măsură cea mai fericită experiență din viața sa, după ce a adus pe lume primul copil, fără să aibă măcar habar că este însărcinată. Și ca povestea sa incredibilă să fie completă, menționăm faptul că nașterea a avut loc în baia propriei locuințe, în timp ce fericita mămică făcea duș.

O tânără din Marea Britanie a născut în duș, neștiind că este însărcinată

Dacă vă întrebați cum de nu i-a dat prin gând că ar putea fi însărcinată nici în momentul în care a observat că burtica îi crescuse brusc, ei bine, Amber a declarat într-un interviu acordat recent pentru presa din Regat că a pus totul pe seama faptului că obișnuia să-și neglijeze silueta. De altfel, potrivit spuselor sale, s-a mai întâmplat în trecut să crească brusc în greutate, așa că nu i s-a părut nimic ieșit din comun.

În plus, nu a fost nevoie de ajutorul unei asistente, așa cum se procedează în astfel de situații, pentru că tânăra nu a simțit nicio durere. Imediat ce băiețelul ei a văzut pentru prima dată lumina zilei, Amber l-a sunat pe partenerul ei, care dormea la parter și l-a informat că a devenit tată.

Am avut o ușoară creștere în greutate, dar am pus-o pe seama mâncării, pentru că obișnuiesc să mănânc destul de mult. Nici ciclul menstrual nu s-a întrerupt, așa că nu aveam de unde să știu că eram însărcinată. Dar suntem extrem de fericiți că am devenit părinți, chiar dacă s-a întâmplat în felul asta și la o vârstă fragedă”, a explicat proaspăta mămică.

Reacția iubitului său când a aflat că a devenit tată este de-a dreptul savuroasă

Ulterior, Amber a simțit unele dureri ușoare, motiv pentru care l-a rugat pe iubitul său să sune la Urgențe. Chiar dacă tânărului i-au mai trebuit câteva minute să se dezmeticească după vestea primită, medicii au ajuns la locuința lor în timp util pentru ca situația să nu se agraveze.

Eu dormeam la parter cu telefon dat pe silent și nu știam ce se întâmplă în baia de la etaj. Nu mai țin minte exact, dar parcă am fost trezit de un țipăt sau de un scâncet. Habar n-aveam ce să fac.

Paramedicii care au ajuns la noi acasă mi-au cerut să fac un bagaj și, din nu știu ce motiv, eu am început să caut haine în frigider. Încă nu pot să explic emoțiile prin care am trecut în acel moment”, a dezvăluit David, amintindu-și fericitul eveniment.

„Totul s-a întâmplat foarte rapid. Într-un minut am fost pe toaletă, cu crampe stomacale, iar peste un minut eram pe podea și nășteam. N-am realizat că eram însărcinată până când n-am văzut capul copilului ieșind afară.

A fost o naștere rapidă, iar David s-a trezit la câteva minute după ce am născut. Oamenii m-au întrebat despre emoțiile pe care le-am simțit atunci, dar încă nu mi-e foarte clar în minte. Totul s-a petrecut foarte rapid. Abia după ce am născut am realizat că totul s-a schimbat în viața noastră”, a povestit și Amber.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×