A născut Andreea Moldovan! Prima imagine cu copilul fostei concurente de la Masterchef

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/08/2019, 11:05
A născut Andreea Moldovan! Prima imagine cu copilul fostei concurente de la Masterchef
Andreea Moldovan a născut un băiețel. Sursa foto: foodstory.ro

A născut Andreea Moldovan, fostă concurentă a reality-show-ului culinar Masterchef, care va reveni din toamnă la PRO TV. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos devenind, astfel, mamă, pentru a doua oară. Femeia a ales și un nume pentru micuțul ei, iar acesta este Petru, scrie ziarul Libertatea în ediția electronică.

Andreea Moldovan, mamă pentru a doua oară

Aceasta a publicat pe o rețea de socializare și prima fotografie cu bebelușul. Andreea a dorit să îi protejeze fața, așa că a pus o inimioară albastră peste chipul bebelușului. Moldovan a scris și un mesaj extrem de emoționant de bun venit pentru cel de-al doilea copil pe care l-a adus pe lume.

„Livrez fericire și sunt complet îndragostită de el!? Mă simt efectiv copleșită de emoție, plină de dragoste si nesperat de fresh după aceasta întâlnire absolut superbă de care am avut parte? Poza este făcută imediat cum am ieșit din sala de nașteri, ieri, cam pe la ora asta? Ești perfect, Petru! Welcome to our team!”, a scris Andreea Moldovan pe internet.

Andreea Moldovan
Andreea Moldovan, o mămică fericită. Sursa foto: libertatea.ro

Andreea mai are o fetiță pe nume Ava

Andreea Moldovan a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu 7 ani de zile. Aceasta a participat la ediția din 2012 a show-ului de la PRO TV. Fosta concurentă mai are o fetiță, Ava, rodul iubirii dintre ea și cunoscutul DJ Optick, Bogdan Moldovan pe numele său.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×