A născut Anca Serea! Cât timp a stat în travaliu

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/08/2019, 16:34
A născut Anca Serea! Cât timp a stat în travaliu
Anca Serea a născut o fetiță, după trei ore de travaliu. Sursa foto: cancan.ro

Anca Serea, nevasta lui Adrian Sână, fost membru Akcent, a născut! Vedeta din reclama de la Parusan a născut pentru a șasea oară. Soția cântărețului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de nota 10. Aceasta a stat trei ore în travaliu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la cancan.ro.

Anca Serea, mamă de șase ori

„O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii #”, a scris Anca Serea pe Facebook în urmă cu câteva luni, atunci când a făcut anunțul despre cea de-a șasea sarcină.

Înainte de Adi Sînă de la Akcent, Anca a fost căsătorită cu Filip Poplingher cu care îi are pe David și Sarah, 18, respectiv 12 ani. Cu Adi Sînă are deja patru copii: fetița născută astăzi plus Noah, 6 ani, Ava, 4 ani și Moise, în vârstă de doi ani și jumătate.

anca serea și adi sînă
Anca și Adi formează unul din cele mai bine sudate cupluri din showbizul românesc. Sursa foto: Agenția de presă mondenă

Soția lui Adi Sînă vrea și al șaptelea copil

Vedeta i-a surprins pe toți când a dezvăluit că este însărcinată pentru a șasea oară spunând că se gândește deja la a șaptelea copil: „Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”. La 38 de ani, Anca Sînă Serea i-a uimit pe toţi cu sarcina cu numărul 6. „O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide!

Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii #”, a scris Anca Sînă Serea pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×